19 Οκτωβρίου 2018

Να σώσουν οτιδήποτε, αν σώζεται...


Όταν ήταν να βολέψουν κόσμο στην Βιομηχανία Ζάχαρης στο Πλατύ, τα παλιά και... καλά χρόνια, ουρές έκαναν πάσης φύσεως πολιτικοί, αλλά τώρα που κρίνεται το μέλλον της - ούτως ή άλλως εκφυλισμένης - επιχείρησης όλοι αυτοί έχουν χαθεί... 

Αυτό το συμπέρασμα βγάλαμε από την συνέντευξη Τύπου του Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού στην ΕΒΖ Πλατέος, που παραχωρήθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/10/2018), στο Εργατικό Κέντρι Βέροιας. 

Μάλιστα, σχολιάστηκε από παρόντα δημοσιογράφο ότι τις "καλές εποχές" οι εποχιακές προσλήψεις - βολέματα έβγαζαν... βουλευτές. 

Μια ακόμα κλασική περίπτωση δημόσιας επιχείρησης, που έγινε εργαλείο στα χέρια πάσης φύσεως πολιτικάντηδων, όπου διορίζονταν με την.. οκά άτομα, με κριτήρια "Γκρούεζα", στα Δ.Σ. τοποθετούνταν κομματικοί και η διαχείριση γινόταν με... ελληνικά κριτήρια.. Και, σε συνδυασμό με τις πολιτικές της ΕΕ, φτάσαμε στο σημείο μια "κρυστάλλινη" επιχείρηση να το συζητάμε αν θα δουλέψει 5-6 μέρες παραγωγικά, για να πάρουν μερικών μηνών μεροκάματα οι εναπομείναντες έκτακτοι - εποχιακοί υπάλληλοι. 

Τουλάχιστον, ας ενεργοποιηθούν (ως ελάχιστη πράξη ευγνωμοσύνης προς την κατεστραμμένη επιχείρηση) όσοι έζησαν πολιτικά από αυτήν, διαχρονικά, μαζί με τους σημερινούς αιρετούς μας, σε βουλή και τοπική αυτοδιοίκηση. Μαζί και με όσους κατά καιρούς βολεύτηκαν, για να μην βγάζουμε την ουρά μας απ' έξω... 

Μπας και σώσουν οτιδήποτε, αν σώζεται και δεν είναι συνένοχοι στον "φόνο".

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Κ. Γρηγοριάδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. ΒέροιαςΜ. Τζαφερόπουλος - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


ΚΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ


Πρακτορείο ΟΠΑΠ "ΤΟ ΓΟΥΡΙ"


ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

"Λαϊκά & Αιρετικά" στον ΑΚΟΥ 99.6Διαφημιστείτε στο InVeria.grEasy Education

Tsiflidis SecurityΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗΤΟΜΗ Φροντιστήριο Μ.Ε.στη ΒΕΡΟΙΑ


Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Speedex Βέροια