Στηρίζει Αντώνη Μαρκούλη για το Δ. Βέροιας ο πολιτικός φορέας της Κατερίνας Παπακώστα


Υποστήριξη στην υποψηφιότητα του Αντώνη Μαρκούλη για το Δήμο Βέροιας δίνει ο πολιτικός φορέας Ν.Ε.Ο. (Νέα Ελληνική Ορμή) της Κατερίνας Παπακώστα

Μάλιστα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του InVeria.gr, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κατά την παρουσία της την Δευτέρα (22/10) στη Βέροια (για τα εγκαίνια ναΐσκου στην Σχολή Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ., στο Πανόραμα), είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Αντώνη Μαρκούλη, σε κατ΄ ιδίαν μεταξύ τους συζήτηση. 

Μαζί με την υποστήριξη στον Αντώνη Μαρκούλη για τον Δήμο Βέροιας, ανακοινώθηκε η υποστήριξη στους Πέτρο Τατούλη, νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, Απόστολο Γκλέτσο, Δήμαρχο Στυλίδας, για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,  Δημήτρη Σταμάτη, πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, για τον Δήμο Μεσολογγίου και Σάββα Χιονίδη, νυν Δήμαρχο Κατερίνης, για τον Δήμο Κατερίνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα συνήλθε η Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.), υπό την Προεδρία της επικεφαλής Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου, με θέμα την στρατηγική του κόμματος εν όψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι για την ανάδειξη του ουσιαστικού ρόλου, τον οποίο μπορεί και πρέπει να επιτελεί η Αυτοδιοίκηση, χρειάζεται ένα νέο μοντέλο Διοίκησης, με Όραμα, Προοπτική και με γνώμονα τον Διάλογο και την Διαφάνεια στο Δημόσιο βίο. 

Κατόπιν αυτών, η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, τις κάτωθι υποψηφιότητες: 

- Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου την υποψηφιότητα του νυν Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.

- Για  την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την υποψηφιότητα του Δημάρχου Στυλίδας, Απόστολου Γκλέτσου.

- Για την Δημαρχία Μεσολογγίου τον πρώην Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτριο Σταμάτη.

- Για τη Δημαρχία Κατερίνης, τον νυν Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη.

- Για τη Δημαρχία Βέροιας, τον διακεκριμένο Νομικό, Αντώνιο Μαρκούλη.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο