Στηρίζουν την υποψηφιότητα Γ. Μπατσαρά για το Δ. Βέροιας οι νέοι της ΝΔ


ΔΤ: Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας  και η ΟΝΝΕΔ Βέροιας στηρίζουν ομόφωνα τη Γεωργία Μπατσαρά ως υποψήφια δήμαρχο Βέροιας.

Την υποστήριξη της Γεωργίας Μπατσαρά, ως υποψήφιας δημάρχου Βέροιας, αποφάσισαν από κοινού και ομόφωνα, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας και η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Βέροιας, της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ). 

Η απόφαση για την υποστήριξη της Γεωργίας Μπατσαρά δεν γίνεται μόνο επειδή υπάρχει κεντρική απόφαση της ΝΔ για τη στήριξη υποψηφίου δημάρχου στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ούτε επειδή πρόκειται για το μοναδικό στέλεχος της ΝΔ μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων. 

Γίνεται επειδή στο πρόσωπο της Γεωργίας Μπατσαρά βλέπουμε ένα συνεπές μέλος της τοπικής κοινωνίας, ικανό για σύγχρονη δράση ανάπτυξης, ανοιχτό σε συνεργασίες και με ισχυρή υποστήριξη ευρείας βάσης πολιτών, στοιχεία απαραίτητα για να αλλάξουμε σελίδα στον δήμο Βέροιας και να προχωρήσουμε αναπτυξιακά όπως αρμόζει στον ιστορικό δήμο της Ημαθίας και στους δημότες του. 

Στο πλαίσιο αυτό, οι ΟΝΝΕΔ Ημαθίας και Βέροιας θα στηρίξουν τον προεκλογικό αγώνα της, θα στελεχώσουν τον συνδυασμό της και καλούμε τους νέους του δήμου Βέροιας, να την ακούσουν, να μην επηρεαστούν από λαϊκισμούς και σκοπιμότητες τρίτων και να ανταποκριθούν στο κάλεσμά της. 

Η Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ημαθίας 
Η ΔΗΜ.Τ.Ο ΟΝΝΕΔ Βέροιας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο