Τι είπε ο Αντώνης Μαρκούλης στον Μητροπολίτη για το... αλουμινόχαρτο και την δέουσα στάση στους λόγους τους


Συνομιλία λίγων δευτερολέπτων είχε ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας (και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος) Αντώνης Μαρκούλης με τον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα, στο τέλος της Δοξολογίας για τα Ελευθέρια της Βέροιας, στην Παλαιά Μητρόπολη...

Όπως ακούσαμε, ο Αντώνης Μαρκούλης αρχικά αστειεύτηκε, διερωτώμενος αν υπάρχει οικονομική κρίση στο... αλουμινόχαρτο, καθώς παλαιότερα συνηθιζόταν να τυλίγονται έτσι τα αντίδωρα που προσφέρονταν σε επισήμους τέτοιες μέρες. 

Το δεύτερο, πιο σοβαρά αυτή τη φορά, που ανέφερε ο κ. Μαρκούλης στον Μητροπολίτη ήταν ότι "εδώ είμαστε για να ενώνουμε, όχι να χωρίζουμε", εννοώντας προφανώς ότι ο λόγος όλων, πολιτικών, εκπροσώπων της Εκκλησίας κλπ πρέπει να μην διχάζει τον λαό. 

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο Μητροπολίτης, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά σε κανέναν και χωρίς να φέρει σε δύσκολη θέση την υφυπουργό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλα - Τσαρουχά και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι "η Μακεδονία είναι μία και ελληνική και όποιος θέλει ας το καταλάβει"!

Για την ιστορία, στα λόγια του Αντώνη Μαρκούλη ο Μητροπολίτης απάντησε με χαμόγελο, καθώς - όπως μάθαμε εκ των υστέρων - με το ζόρι ολοκλήρωσε την Θ. Λειτουργία και δεν παρέστη στις υπόλοιπες εκδηλώσεις, λόγω πρόσκαιρου μεν, αλλά αρκετά σοβαρού και επίπονου προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο