Τι θα πρέπει να προσέχετε πριν αποδεχτείτε ένα μπόνους κατάθεσης

Όσο ελκυστικά και αν φαίνονται στις εταιρίες στοιχήματος τα μπόνους, καμία δεν προκείται να σας δωρίσει απλά ένα ποσό επειδή την προτιμήσατε. 

Όλες οι προσφορές έχουν κάποιους όρους τους οποίους θα πρέπει να ολοκληρώσετε πριν τα χρήματα γίνονται αναλήψιμα. Πριν αποδεχτείτε επομένως οποιοδήποτε μπόνους κατάθεσης ελέγξτε πρώτα τα παρακάτω:

      1. Τζιράρισμα (rollover)

Ένα μπόνους κατάθεσης 100% έως 100€ δε σημαίνει ότι σε όλες τις εταιρίες είναι το ίδιο. Θα πρέπει να ελέγξετε πόσες φορές θα πρέπει να το στοιχηματίσετε ή αλλιώς να το τζιράρετε. Ένας καλός αριθμός wagering ή rollover, όπως είναι ο διεθνής όρος, είναι 5-6 φορές το ποσό του μπόνους και της αρχικής κατάθεσης. Για παράδειγμα καταθέτετε 100, παίζετε με 200, και θα πρέπει να τοποθετήσετε στοιχήματα συνολικής αξίας 1000 ευρώ.  Στον πίνακα μας, μπορείτε να δείτε τον απαιτούμενο αριθμό μεταφέροντας τον δείκτη του ποντικιού πάνω στο πεδίο “i”.

      2. Ελάχιστη απόδοση

Συνήθως η ελάχιστη απόδοση είναι μεταξύ 1.50 έως 2.00, το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να τοποθετήσετε στοιχήματα με μίνιμουμ αποδόση 1.50-2.00 για να θεωρούνται. Είναι ένας περιορισμός που έχουν οι στοιχηματικές εταιρίες στα bonus τους και αν δεν τον προσέξετε μπορεί να σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Αν ποντάρετε σε αποδόσεις μικρότερες από αυτές που αναφέρονται στους όρους, τότε το ποντάρισμα δεν θα μετρήσει στο rollover, ενώ από κάποιες εταιρίες μπορεί να θεωρηθεί καταπάτηση των όρων και θα χάσετε το μπόνους.

       3. Τρόποι κατάθεσεις

Κάποιες εταιρίες δεν προσφέρουν το μπόνους για καταθέσεις με ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill ή Neteller. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και χρηματοδήστε το λογαριασμό σας μόνο με αυτούς τους τρόπους που θα σας επιτρέψουν να πάρετε το μπόνους.

       4. Τις στοιχηματικές αγορές που συμμετέχουν

Ενδεχομένως αγορές όπως τα ασιατικά χάντικαπ ή ειδικά στοιχήματα να μην γίνονται αποδεκτά για την εκπλήρωση των απαιτήσεων. Κάποιες εταιρίες μάλιστα δεν μετρούν στο rollover πονταρίσματα σε Live στοίχημα.

        5. Κωδικοί προσφοράς

Υπάρχους εταιρίες στις οποίες για να ενεργοποιήσετε το bonus και να εμφανιστεί στο λογαριασμό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε έναν ειδικό κωδικό προσφοράς. Στο Bookmakers.gr μπορείτε να ελέγξετε εάν απαιτείται κωδικός διαβάζοντας τους αναλυτικούς όρους και προϋποθέσεις για την προσφορά καλωσορίσματος κάθε εταιρίας. Για να μεταβείτε στη σχετική σελίδα κάθε bookmaker απλά κλικάρετε στο “i”.

        6. Ε-mail ενεργοποίησης του bonus

Ένα σημείο που πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σε πολλές περιπτώσεις για να πιστωθεί το μπόνους στο λογαριασμό σας πρέπει να στείλετε email στο τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρίας εντός ενός προκαθορισμένου χρονικού ορίου (π.χ. 48 ώρες). Αν δεν στείλετε το email εντός του προβλεπόμενου χρονικού ορίου μπορεί να χάσετε το μπόνους.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο