Μπάσκετ: Ήττα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ στην Λαμία


Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού κρίθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα Έσπερος Λαμίας - Φίλιππος Βέροιας. Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα αν και στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο δεν κατάφερε να φύγει από το Χαλκιοπούλειο με τους βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα της Βέροιας βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 9 πόντους στο τέλος της 3ης περιόδου ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ροκανίσουν την διαφορά και να γυρίσουν το παιχνίδι στο 4ο δεκάλεπτο παίρνοντας την νίκη με 82-75.

Διαιτητές: Ζαχαρής-Τσουμαχίδης

Δεκάλεπτα: 21-23, 40-41, 61-61, 81-75

ΈΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Γ. Σοφογιάννης): Στογίλκοβιτς, Ρούζιος 5(1), Ρετσινάς 8(2), Πάππος, Κατσαρές 18(4), Παπανικολάου, Φύκας 4(1), Παπαργυρόπουλος 18, Φούντας, Αργύρης 10(2), Τεπετίδης 15(3), Ολύμπιος 3(1).

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας - Μπλατσιώτης) : Παπαδόπουλος 5, Σουτζόπουλος 16, Σισμάνης 11(2), Πονόπουλος, Τσεσμετζίδης, Τσιακλάγκανος 14(2), Βαλλιος 9(2),  Κοθράς 14(1), Καβαργύρης, Παραπούρας, Καντάρκος 6.

Δηλώσεις Γκίμα
Μετά το τέλος του αγώνα με τον Έσπερο Λαμίας ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας μίλησε στο filipposbc.gr. Αναλυτικά τα όσα είπε: "Συγχαρητήρια στη ομάδα της Λαμίας την οποία ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Χάσαμε ευκαιρία για μια εκτός έδρας νίκη. Μετα το νοκ νταουν όμως πρέπει να ξαναμπούμε στο ρινγκ για τον επόμενο γύρο που ειναι σημαντικότερος και έχει μπροστα το πρέπει. Ειμαστε γενναία ομάδα κι εχουμε μάθει να επιστρέφουμε απο νοκ νταουν."

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο