Επίσκεψη της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα στην Α.Δ. Ημαθίας (φώτο)


Επίσκεψη στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, στη Βέροια, πραγματοποίησε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις το Αστυνομικό Διευθυντή Χρήστο Σιμούλη και τους επιτελείς αξιωματικούς της Διεύθυνσης και με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας. 

Συνάντηση με Επιτελείο και Συνδικαλιστές


Στη σύσκεψη με τον Διευθυντή και το Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας συζητήθηκαν υπηρεσιακά θέματα, μετά και την παραμονή του Χρήστου Σιμούλη στο τιμόνι της Δ.Α. Ημαθίας έπειτα από τις πρόσφατες κρίσεις. 

Από την πλευρά των Αστυνομικών Υπαλλήλων, στην συνάντηση που ακολούθησε, τέθηκαν στην υφυπουργό δύο σημαντικά ζητήματα. Το πρώτο αφορά την μετεγκατάσταση της έδρας της Αστυνομικής Διεύθυνσης σε ιδιόκτητο οικόπεδο πλησίον του Δικαστικού Μεγάρου Βέροιας, ώστε να πληρούνται οι σύγχρονες προδιαγραφές και να γίνει εξοικονόμηση χρημάτων (9.000 ευρώ είναι πλέον το μηνιαίο μίσθωμα, από 14.000 ευρώ/μήνα που ήταν παλαιότερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του InVeria.gr).

Το δεύτερο θέμα, αφορά στην ίδρυση Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, ώστε να εξυπηρετείται το κομμάτι της Εγνατίας Οδού από το Κλειδί έως τον Πολύμυλο, χωρίς να υπάρχει κατακερματισμός των δυνάμεων. Να σημειωθεί ότι την αρμοδιότητα τώρα έχει το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας, που καλύπτει όλο το τμήμα της Εγνατίας Οδού, όλο τον επαρχιακό δρόμο από Βέροια μέχρι τα όρια με τον Ν. Πέλλας (προς Σκύδρα), αλλά και την περιοχή ευθύνης εντός των ορίων του Τμήματος (σχεδόν όλο τον Δήμο Βέροιας).


Επαφή με Δικηγορικό Σύλλογο και Διεύθυνση Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ημαθίας


Παράλληλα, με τις επαφές με τους Αστυνομικούς, η κα Παπακώστα είχε την ευκαιρία να κάνει ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύση Διαμαντόπουλο και τον πρόεδρο της ΕΑΥΝΗ Απόστολο Μούρτη, σχετικά με δράση που σχεδιάζεται από τους φορείς τους, σχετικά με την ασφάλεια ανηλίκων στο διαδίκτυο. Στόχος των διοργανωτών είναι να τεθεί η εκδήλωση υπό την αιγίδα του Υπουργείου Προστασία του Πολίτη.Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο