27 Νοεμβρίου 2018

Με επιτυχία και η 2η ημέρα του τριημέρου της ΕΜΙΠΗ - Ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τετάρτης (φώτο)


Δελτίο Τύπου από την Εταιρεία Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας: Με ιδιαίτερα ζωηρό και ενδιαφέροντα διάλογο κύλησε και η 2η μέρα του τριημέρου της Ε.Μ.Ι.Π.Η., κατά τη συζήτηση του θέματος «Η Βέροια και η Νάουσα στο εκδοτικό έργο της Ε.Μ.Ι.Π.Η.».

Οι Παύλος Πυρινός, Στέργιος Αποστόλου, Θοδώρα Μαυρίδου και Γιώργος Μάλλιος απάντησαν σε ερωτήσεις του συντονιστή της εκδήλωσης Βαλάντη Λιόλιου, δημοσιογράφου της ηλ. εφημερίδας naousanews.gr, και του κοινού, συμφώνησαν και διαφώνησαν, αντάλλαξαν απόψεις και, τελικά, όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι συμμετείχαν σε μία όμορφη και εποικοδομητική συζήτηση.


Παρόντες και δύο μαθητές Λυκείου, μαθητές της προέδρου της ΕΜΙΠΗ Ολυμπίας Μπέτσα, το "μέλλον της ΕΜΙΠΗ", όπως ευχήθηκε να είναι ο επίτιμος πρόεδρος της Εταιρείας και ομιλητής στην εκδήλωση, Παύλος Πυρινός.

Ευχαριστούμε και για την 2η μέρα συμμετοχής το κοινό της Ημαθίας και σας περιμένουμε αύριο, Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, για την τελευταία ημέρα των επετειακών μας εκδηλώσεων.

***

Το τριήμερο παρουσίασης του εκδοτικού έργου της Ε.Μ.Ι.Π.Η. ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου 2018, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, ώρα 18.30, στο καφέ "εκτός χάρτη" (Βενιζέλου 43, Βέροια)

«Το έργο της ΕΜΙΠΗ μέσα από τα μάτια αυτών που συνεργάστηκαν μαζί της…»

Συμμετέχουν: Γιάννης Καμπούρης, Αντώνης Γκαλίτσιος, Μαρία Τορορή, Γιάννης Μοσχόπουλος, Δημήτρης Καρασάββας, Μανώλης Ξυνάδας.

Συντονισμός: Νίκος Βουδούρης, δημοσιογράφος InVeria.gr


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

ΠΑΡΑΓΩ


Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Διαφημιστείτε στο InVeria.gr"Λαϊκά & Αιρετικά" στον ΑΚΟΥ 99.6ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

ΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗΜπέλλας Κρέας


Easy Education

Tsiflidis SecurityΕγγραφή στο newsletter