Μια βρωμοκαρυδιά στην μέση της διασταύρωσης για να αποτρέπει τα χειρότερα...


Κοντά στους τρεις μήνες "παλεύουν" να τελειώσουν ένα κομμάτι δρόμου μερικών δεκάδων μέτρων, μπροστά από το ΕΠΑΛ Βέροιας, στον συνοικισμό Εργοχώρι της Βέροιας, και ενώ τελείωσε (αφήνοντας 50 μέτρα ασφάλτου για να πέσει από άλλη εργολαβία) τα έργα της ΔΕΥΑΒ, λίγα μέτρα μακριά, άφησαν τα σημάδια τους... 

Ειδικά στην οδό Απελλή (δρόμος παράλληλος με την Σταδίου, που πέφτει ακριβώς πάνω στα ΕΠΑΛ), από την διασταύρωσή της με την οδό Διομήδη, η εικόνα είναι απογοητευτική και, έπειτα από σχετική παρέμβαση πολιτών (προφανώς) έγινε και άκρως σουρεαλιστική! 


Επειδή λόγω έργων της ΔΕΥΑΒ στο σημείο σκάφτηκε ο δρόμος (στις αρχές του Νοέμβρη στο συγκεκριμένο σημείο), αλλά δεν αποκαταστάθηκαν οι τομές, στην εν λόγω διασταύρωση (Διομήδη και Απελλή) "χάσκει" απειλητικά η μεγάλη λακκούβα των φωτογραφιών. Μάλιστα, επειδή το βάθος είναι κοντά στα 20 εκατοστά, με αποτέλεσμα όποιο όχημα πέσει μέσα να κινδυνεύει να υποστεί ζημιές, κάποιος "προνόησαν" και - αντί για προειδοποιητικές πινακίδες - τοποθέτησαν μια βρωμοκαρυδιά (ή αείλανθο, κατά το πιο επίσημο) με... φωσφορίζουσα κορδέλα! 

Μία σημαντική υποσημείωση: Η συγκεκριμένη διασταύρωση, αν και δεν της φαίνεται, είναι ιδιαιτέρως πολυσύχναστη, καθώς καθημερινά διέρχονται πολλές δεκάδες αυτοκίνητα, είτε των κατοίκων, είτε μαθητών, γονιών και καθηγητών των ΕΠΑΛ, είτε του Δ.ΙΕΚ, ακόμα και του 6ου Γυμνασίου. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει πολλά ατυχήματα, ακριβώς επειδή δεν φαίνεται να είναι δρόμος συχνής κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην δίδεται η δέουσα σημασία στα σήματα του ΚΟΚ.




Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο