Σε ετοιμότητα δηλώνουν πως είναι στην Π.Ε. Ημαθίας ο μηχανισμός ενόψει χειμερινής περιόδου


Σε ετοιμότητα και πλήρη ανάπτυξη στις περιοχές όπου υπήρξε χιονόπτωση από τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Νοεμβρίου, βρίσκεται ο μηχανισμός της Περιφερειακής ενότητας Ημαθίας, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετικό δελτίο Τύπου. 

Στην ίδια ενημέρωση από την Π.Ε. Ημαθίας, αναφέρεται ότι μετά από επικοινωνία του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη με τους επικεφαλής των τμημάτων και τον απαραίτητο συντονισμό των συνεργείων, ξεκίνησε ο αποχιονισμός και η ρίψη άλατος σε τμήματα οδών στις ορεινές περιοχές της Ημαθίας, ενώ σημειώνεται ότι - μέχρι την ώρα της ανακοίωσης - δεν είχε  προκύψει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στις μετακινήσεις των πολιτών.

Ο κ. Καλαϊτζίδης δήλωσε σχετικά:
«Ξεκινά η χειμερινή περίοδος και παρά τις πολύ σοβαρές ελλείψεις σε εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα, είμαι σίγουρος πως οι συνεργάτες μου, γιατί τέτοιοι θεωρώ ότι είναι οι υπάλληλοι της περιφερειακής ενότητας, θα ανταπεξέλθουν για ακόμη μία φορά, όπως και τα προηγούμενα χρόνια σε οποιαδήποτε πρόκληση».  

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο