Τ. Μπαρτζώκας για ελλείψεις σε καθηγητές Χημείας: Οι 3 βουλευτές να ενημερώσουν άμεσα τον "μεταρρυθμιστή" Υπουργό Παιδείας - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Τ. Μπαρτζώκας για ελλείψεις σε καθηγητές Χημείας: Οι 3 βουλευτές να ενημερώσουν άμεσα τον "μεταρρυθμιστή" Υπουργό Παιδείας


ΔΤ - Δήλωση του δικηγόρου και υπ. βουλευτή / πολιτευτή Ημαθίας Τάσου Μπαρτζώκα: Φθάνουμε στο Δεκέμβριο μήνα και τα Λύκεια Μελίκης και Ριζωμάτων στερούνται καθηγητών Χημείας, ενός μαθήματος, το οποίο εξετάζεται μάλιστα πανελλαδικά.

Έχοντας περάσει από τη θέση αυτών των παιδιών, που σήμερα δίνουν τον προσωπικό τους αγώνα, μαζί με τις οικογένειές τους, μόνο ντροπή και θλίψη μπορώ να αισθανθώ για μια πολιτεία που δεν μεριμνά ούτε για τα στοιχειώδη και μάλιστα σε ζητήματα ευαίσθητα που αφορούν στη νεολαία μας και την εκπαίδευση. 

Χωρίς περιστροφές, χωρίς διάθεση αντιπολιτευτικής εκμετάλλευσης, χωρίς πολλά λόγια και αναζήτηση ευθυνών, καλώ με τη μικρή δύναμη που διαθέτει η φωνή μου, τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού να ενημερώσουν άμεσα το "μεταρρυθμιστή" Υπουργό Παιδείας για  το σοβαρότατο αυτό ζήτημα και να απαιτήσουν τη λύση και λήξη του προβλήματος αύριο κιόλας!

Τάσος Μπαρτζώκας
Δικηγόρος - Πολιτευτής ΝΔ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.