Βέροια: Πυρκαγιά σε μονοκατοικία επί της Ανοίξεως (φωτο)


Πυρκαγιά στην σκεπή μονοκατοικίας, επί της Λεωφόρου Ανοίξεως (πλησίον του "κάστρου"), στη Βέροια, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (30/11/2018). 

Στο σημείο επιχείρησαν 3 οχήματα της Π.Υ. Βέροιας, με πάνω από 10 άνδρες και γυναίκες πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν και έσβησαν άμεσα την φωτιά που σιγοέκαιγε την σκεπή, η οποία είχε και φωτοβολταϊκά, χωρίς να επεκταθεί στο υπόλοιπο σπίτι ή στην γειτονική μονοκατοικία.


Σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr από το επιτόπιο ρεπορτάζ, δεν υπήρξαν - ευτυχώς - τραυματισμοί, ωστόσο προκλήθηκαν αρκετές ζημιές στη σκεπή και στο σπίτι, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς εικάζεται ότι είναι η καμινάδα της οικίας, χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση επ' αυτού.


Στο συμβάν συνέδραμαν και αστυνομικοί του Α.Τ. Βέροιας και της Τροχαίας, καθώς έκλεισε το τμήμα της Ανοίξεως από την Μπιζανίου έως την Αντωνιάδη, για να μπορούν να επιχειρούν με ασφάλεια οι πυροσβέστες.


Με αφορμή το συμβάν, πυροσβέστες μιλώντας στο InVeria.gr τονίζουν ότι πρέπει να οπωσδήποτε οι πολίτες να φροντίζουν για την έγκαιρο καθαρισμό των καμινάδων τους και την συντήρηση καυστήρων. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο