20 Δεκεμβρίου 2018

Α. Τσιπουρίδου στα "Λαϊκά και Αιρετικά": Οι αναδουλειές φέρνουν γκρίνια και μας φταίνε τα απογεύματα Δευτέρας και Τετάρτης


Άκρως δεικτική ήταν η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου, που φιλοξενήθηκε την Τετάρτη (19/12) ζωντανά στην εκπομπή ΛΑΙΚΑ & ΑΙΡΕΤΙΚΑ στον ΑΚΟΥ 99.6, με τους Νίκο Βουδούρη (InVeria.gr) και Ζήση Μ. Πατσίκα (εφ. Λαός), απαντώντας στις γκρίνιες κάποιων επαγγελματιών για την απόφαση να είναι κλειστή η αγορά τα απογεύματα Δευτέρας και Τετάρτης.

«Ήταν μια ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου που εξυπηρετεί και βοηθά και τον επαγγελματία και τον εργαζόμενο. Η αγορά δεν έχει ακόμη την αναμενόμενη κίνηση, αφού συντάξεις και επιδόματα θα αρχίσουν να καταβάλλονται μετά την Πέμπτη, γι’ αυτό και λάβαμε αυτήν την απόφαση, για να γλιτώσουν λειτουργικά έξοδα οι καταστηματάρχες και να ξεκουραστούν λίγο μαζί με το προσωπικό εν όψει των υπόλοιπων ημερών», εξήγησε η πρόεδρος.

Συμπληρωματικά ανέφερε την καλή συνεργασία που έχουν με το εργατικό κέντρο και πως η συγκεκριμένη απόφαση δείχνει τον σεβασμό που δείχνουν οι καταστηματάρχες προς τον εργαζόμενο.

Τέλος εκτός από την αισιοδοξία της για τόνωση της εμπορικής κίνησης, έδωσε την είδηση ότι πιθανότατα για το 2019 οι Λευκές Νύχτες, από δύο θα γίνουν μάλλον μία, κάτι που θα οριστικοποιηθεί μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Όλη η εκπομπή

Πηγή: laosnews.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

ΠΑΡΑΓΩ


Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Διαφημιστείτε στο InVeria.gr"Λαϊκά & Αιρετικά" στον ΑΚΟΥ 99.6ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

ΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗΜπέλλας Κρέας


Easy Education

Tsiflidis SecurityΕγγραφή στο newsletter