Μπάσκετ: Ήττα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ εκτός έδρας από τη ΝΙΚΗ Βόλου - Για "σφαγή" κάνουν λόγο προπονητής και Διοίκηση


Ήττα υπέστη η ομάδα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας από τη Νίκη Βόλου, στον εκτός έδρας αγώνα της, την Κυριακή (2/12), σε έναν αγώνα που οι Βεροιώτες εξέφρασαν (κάτι που δεν το συνηθίζουν) πολλά παράπονα για την διαιτησία. 

Σε σχετική ανακοίνωση της για τον αγώνα αναφέρεται: 

Αποδίδοντας εκπληκτικό μπάσκετ και παίρνοντας διαφορές που έφτασαν μέχρι και τους 15 πόντους, έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη της εκτός έδρας νίκη επί μιας ομάδας που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Χωρίς τον Σουτζόπουλο, που αποβλήθηκε με 2 ανύπαρκτα αντιαθλητικά φάουλ, από το 34 και τον Κοθρά που αποβλήθηκε στο 38 με 5 φάουλ (τα 2 τελευταία εκ των οποίων επιθετικά), η ομάδα μας πάλεψε ηρωικά μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. 

Σ’ αυτό το σημείο δεν σφυρίχτηκε καταφανέστατο φάουλ σε προσπάθεια 3 πόντων του Παραπούρα κι ενώ το σκορ ήταν 68-66 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας.  Δυστυχώς οι διαιτητές Ταρενίδης-Δημάδης αποδείχθηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων.  Ευχαριστούμε τους αθλητές, προπονητές και δίοικηση της Νίκης Βόλου για την υποδειγματική συμπεριφορά και φιλοξενία τους.  

Επόμενος αγώνας αυτός με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων στην Βέροια την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.

Διαιτητές : Ταρενίδης Κ.  - Δημάδης.

Δεκάλεπτα : 18-25, 38-46, 48-60, 69-66

Νίκη Βόλου (Πρέκας-Τύμπας): Καραγεώργος, Γεωργίου, Αναγνωστόπουλος, Τασιούδης, Τσαβές, Βερτζάγιας, Γιωτόπουλος, Τσώλης, Χροναίος, Τάσσος, Φρουσκλιάς, Διγενής.

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας - Μπλατσιώτης) : Παπαδόπουλος, Σουτζόπουλος, Σισμάνης, Πονόπουλος, Τσεσμετζίδης, Τσιακλάγκανος, Βαλλιος,  Κοθράς, Καβαργύρης, Παραπούρας, Καντάρκος.


Για "σφαγή" μίλησε ο Δημήτρης Γκίμας μετά τον αγώνα - Δεικτική ανακοίνωση και από την Διοικούσα Επιτροπή

Μετά το τέλος του αγώνα Νίκης Βόλου - Φίλιππος Βέροιας ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr:

"Συγχαρητήρια στη ομάδα της Νίκης για τη νίκη της. Ευχαριστούμε πολυ για την υποδειγματική φιλοξενία. Δυστυχώς χάσαμε ένα δικό μας παιχνιδι. Σίγουρα κι εμείς κάναμε λάθη. Θα δώσω ομως συγχαρητήρια στους παικτες μας για ένα ακόμη πολυ καλο παιχνιδι που έκαναν. 

Λυπάμαι για τον ιδρώτα που έχυσαν άσκοπα. Για πρώτη φορα  φέτος θα πω οτι η διαιτησία ήταν σφαγιαστική. Χάσαμε τον Κοθρα και τον Σουτζοπουλοστο στο τέταρτο δεκάλεπτο με ανύπαρκτο αντιαθλητικό που σφυρίχτηκε απο δέκα μέτρα με πέντε δευτερόλεπτα καθυστέρηση ενώ στο τέλος δεν δόθηκε καταφανές φάουλ σε σουτ τριών πόντων στον Παραπουρα. 

Προσωπικά δεν παραγνωρίζω ούτε τα δικά μας λάθη ούτε την αδιαμφισβήτητη αξία των νικητών. ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Το δυστύχημα ειναι οτι οι μόνοι χαμένοι ειμαστε εμείς. 


Παρ όλα αυτα δεν ειναι ωρα για κηδειες και μνημόσυνα. Την Κυριακή εχουμε παιχνιδι που ειναι ΠΡΕΠΕΙ. Ο βασιλιάς πέθανε ζήτω ο βασιλιάς".


Στην ανακοίνωση της Δ.Ε. της ομάδας αναφέρεται: 

«Μέχρι τώρα ξέραμε ότι τα αρνιά τα σφάζουν το Πάσχα.  Φέτος το έθιμο άλλαξε.  Χάρη στους κυρίους Ταρενίδη και Δημάδη τα αρνιά εσφάγησαν τα Χριστούγεννα. Ευχόμαστε στους 2 διαιτητές Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος.  Είθε το πνεύμα των Χριστουγέννων να φωτίσει τις καρδιές τους και να έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους».

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο