13 Δεκεμβρίου 2018

ex-Αιρετικά: Ποιος επιχειρεί να αποσαθρώσει τις δικαστικές αρχές της Βέροιας; Ψεύτης βοσκός ή κακός λύκος;


Μήνυση κατά υποψηφίου Δημάρχου Βέροιας στις δημοτικές εκλογές του 2014 κατέθεσε πολίτης, κάτοικος Βέροιας επί της οδού Ήρας, σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr, επειδή ο εν λόγω υποψήφιος - όπως ισχυρίζεται στη μήνυσή του ο "πολίτης" - είχε προχωρήσει σε αφισοκόλληση και προκάλεσε αφισορύπανση, ενώ με το ίδιο σκεπτικό στρέφεται και κατά του Δήμου Βέροιας, επειδή δεν προχώρησε στην άμεση απομάκρυνσή τους... 

Όχι, δεν είναι ότι η δικαιοσύνη άργησε 4 χρόνια να ξεκινήσει τις καταθέσεις, καθώς η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, αλλά επειδή πρόσφατα θυμήθηκε ο εν λόγω πολίτης (αν είναι όντως πολίτης απλός και όχι... πολιτικός, όπως έντονα φημολογείται στην "πιάτσα"). 

Το γιατί τώρα θυμήθηκε να στραφεί κατά υποψηφίου Δημάρχου το 2014 (και εκ νέου υποψήφιο) ο συγκεκριμένος πολίτης είναι θέμα προς διερεύνηση. Αλλά, όπως είναι συνηθισμένο, είναι πιθανόν να μην εμφανιστεί ποτέ ενώπιον των δικαστικών αρχών για να δώσει εξηγήσεις. Αποτέλεσμα, να χαθούν αμέτρητες εργατοώρες από δικαστικούς λειτουργούς και υπαλλήλους, αστυνομικά όργανα, μάρτυρες θα φύγουν από τις δουλειές τους και σοβαρές υποθέσεις θα πάνε πίσω. 

Μάλιστα, τις ίδιες μέρες εξετάζεται και μία άλλη υπόθεση, όπου και ο υπογράφων κλήθηκε (κατόπιν σχετικής αναφοράς του αγνώστου σε εμάς μηνυτή) να παραστεί ως μάρτυρας, όπου κατηγορούνται γενικώς οι εισαγγελικές αρχές, ο Δήμαρχος και κάθε υπεύθυνος για μία σειρά υποθέσεων που δεν αναφέρονται συγκεκριμένα, παρά παρατίθενται με γενικόλογες αναφορές, κάτι που - μοιραία - οδηγεί την υπόθεση - ελλείψει βασικών στοιχείων - στις καλένδες. 

Κάποιοι κύκλοι εδώ και καιρό εμπαίζουν τη δικαιοσύνη με ψευδώνυμες ή ανώνυμες μηνύσεις ή μηνυτήριες αναφορές και έχουν ικανή νομική γνώση ώστε αυτές οι υποθέσεις να φτάσουν σε δικαστικούς λειτουργούς, έστω στο πρώτο στάδιο. Αν είναι κάποιο βίτσιο, κάποια μαζοχιστική διάθεση, κάποια σκόπιμη ενέργεια, κάποια "καζούρα" ή απλά μια παιδιάστικη και βλακώδης συμπεριφορά μένει να το διαπιστώσουμε, συν τω χρόνω. 

Σε κάθε περίπτωση, αυτοί οι... κύκλοι όχι μόνο δεν προσφέρουν θετικές υπηρεσίες στην πόλη (κάποιοι λένε ότι οι "κύκλοι" θέλουν να αναλάβουν τα ηνία της πόλης), αλλά με την μεθοδολογία τους οδηγούν σε έναν ιδιότυπο "ψευδοβοσκισμό", με συνέπεια όταν πραγματικά προκύψει η ανάγκη να καταγγελθούν παρατυπίες ή κακώς κείμενα, να μην τους πιστεύει κανείς. 

Αν βέβαια είναι "βοσκοί" που απλά λένε ψεματάκια και δεν είναι οι "κακοί λύκοι", που θα πρέπει εγκαίρως να σταλούν πίσω από εκεί που ήρθαν ξαφνικά, σαν μύρισαν "αίμα". 


ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Κ. Γρηγοριάδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. ΒέροιαςΜ. Τζαφερόπουλος - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


ΚΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ


Πρακτορείο ΟΠΑΠ "ΤΟ ΓΟΥΡΙ"


ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

"Λαϊκά & Αιρετικά" στον ΑΚΟΥ 99.6Διαφημιστείτε στο InVeria.grEasy Education

Tsiflidis SecurityΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗΤΟΜΗ Φροντιστήριο Μ.Ε.στη ΒΕΡΟΙΑ


Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Speedex Βέροιαfb ver

ejp565h8x25u9zjfrimmbmaca15y0l