Η εορταστική εκπομπή του ΑΚΟΥ 99,6 την παραμονή των Χριστουγέννων (ηχητικό - φωτό)


Ακούστε την εορταστική - επετειακή εκπομπή των παραγωγών του ΑΚΟΥ 99.6, που μεταδόθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων του 2018.

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του ΑΚΟΥ 99,6 Ζήσης Πατσίκας και Νίκος Βουδούρης (από την εκπομπή "Λαϊκά και Αιρετικά"), Σοφία Γκαγκούση (από την εκπομπή "Πρωινές Σημειώσεις", Χρήστος και Γιάννης (από την εκπομπή "Με Γαλλικά και Πιάνο"), Γιάννης Κύρτσος (από την εκπομπή "Ροκ Δικαστήριο"), Νίκη Ζερβού (από την εκπομπή "45ρια δεν είναι μόνο τα περίστροφα) ζωντανά στο στούντιο και με τηλεφωνικές παρεμβάσεις Αντώνης Μπιδέρης (εκπομπή "Άκου να Δεις"), Ευδοξία Δαβόρα (εκπομπή Music Bliss), αλλά και οι συνεργάτες του σταθμού Αντώνης Ζώκος (υπεύθυνος προγράμματος, τηλεφωνικά) και Βύλλης Γαλανομάτης (αθλητικογράφος, ζωντανά στο στούντιο) για δύο ώρες έδωσαν και δέχτηκαν ευχές σε ένα άκρως εορταστικό πρόγραμμα. 

Το όλο εορταστικό σκηνικό συμπλήρωσαν οι επισκέπτες - ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού και μικρά παιδιά που είπαν στον αέρα τα κάλαντα. 

Μεταξύ αυτών που βρέθηκαν στην εορταστική εκπομπή ήταν οι μικρούλες Χριστίνα και Εύα (7 ετών) που μας είπαν τα παραδοσιακά κάλαντα και ο μικρός Στέλιος (9 ετών) που είπε τα κάλαντα στα Ισπανικά. Επίσης, παραβρέθηκαν οι  Φώτης Καραβασίλης, Σοφία Ζεϊμπέκη, Τάσος Βασιάδης, Κατερίνα Γρηγοριάδου, Μιχάλης Σακαλής, Γιάννης Ζιώρης και Ιγνάτης Σαπσόγλου.

Ακούστε όλη την εκπομπή:








Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο