21 Δεκεμβρίου 2018

Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας μέχρι την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2019


Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος μέχρι και την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2019 έχει ως εξής:

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βεροίας επί τη εορτή της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στην Νάουσα θα παραστεί και θα χαιρετίσει την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείου Νεότητος. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Χριστούγεννα στις Κατακόμβες» από το Θεατρικό Εργαστήρι της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου Δεκεμβρίου στις 7:30 μ.μ. θα παραστεί και θα χαιρετίσει την φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το μουσικοθεατρικό ανάγνωσμα «Ο Ληστής των Χριστουγέννων» από το Θεατρικό Εργαστήρι της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης. 

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στην Νάουσα θα παραστεί και θα χαιρετίσει την δεύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείου Νεότητος. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Χριστούγεννα στις Κατακόμβες» από το Θεατρικό Εργαστήρι της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση του Ομίλου Προστασίας του Παιδιού στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας.

Την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου το πρωί θα δεχθεί τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας.

Την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, όπου θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης.

Την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου στις 5:00 π.μ. θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας επί τη εορτή των Χριστουγέννων.

Την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στην πόλη της Καβάλας.

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και εν συνεχεία θα βραβεύσει φοιτητές που διακρίθηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Νέα Νικομήδεια επί τη εορτή των εν Νικομηδεία Δισμυρίων Μαρτύρων.

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας θα τελέσει Θεία Λειτουργία προς τιμήν της Αγίας ενδόξου μάρτυρος Ανυσίας. Στην Θεία Λειτουργία θα συμμετάσχουν οι κατηχητές, κυκλάρχες καθώς και νέοι και νέες, συνεργάτες του πνευματικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως. 

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 5:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας θα υποδεχτεί την δεξιά χείρα του Μεγάλου Βασιλείου και στην συνέχεια θα χοροστατήσει στον Εσπερινό.

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας θα τελέσει την Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου.

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παραστεί στην πανηγυρική έναρξη του Αργυρού Ιωβηλαίου των 25ων Παυλείων. Στο τέλος θα κόψει την βασιλόπιτα για όλους τους συνεργάτες και τα στελέχη του ποιμαντικού και φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου το πρωί θα δεχθεί τα κάλαντα στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

Την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό επί τη εορτή του Μεγάλου Βασιλείου του και θα κόψει την βασιλόπιτα στον Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων Χαλάστρας.

Την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου στις 11:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό επί τη αλλαγή του έτους και θα κόψει την βασιλόπιτα στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

ΠΑΡΑΓΩ


Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Διαφημιστείτε στο InVeria.gr"Λαϊκά & Αιρετικά" στον ΑΚΟΥ 99.6ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

ΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗΜπέλλας Κρέας


Easy Education

Tsiflidis SecurityΕγγραφή στο newsletter