7 Δεκεμβρίου 2018

Η Π.Υ. Βέροιας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας


ΔΤ από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας: Την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018, επισκέφθηκαν το σχολείο μας εκπρόσωποι τής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Βέροιας.

Οι προσκεκλημένοι μας, ο κ. Θεοδώρου Νίκος και ο κ. Γρηγορόπουλος Αντώνης, ενημέρωσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των τάξεων σχετικά με τους τηλεφωνικούς αριθμούς που πρέπει να γνωρίζουν σε περίπτωση ανάγκης, τους τρόπους αντιμετώπισης των πυρκαγιών και του σεισμού, την προσωπική τους προστασία από τα φαινόμενα αυτά, αλλά και για τις δασικές πυρκαγιές, τον μεγαλύτερο κίνδυνο των δασών μας.

Οι  μαθητές και οι μαθήτριες δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους όταν είδαν από κοντά τον εξοπλισμό ενός πυροσβέστη, επιβιβάστηκαν στο πυροσβεστικό όχημα και ... έριξαν νερό με την μάνικα!

Οι πυροσβέστες δεν παρέλειψαν να ενημερώσουν και τους εκπαιδευτικούς για την ορθή χρήση του πυροσβεστήρα σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς στο σπίτι, στο σχολείο, ή στο αυτοκίνητο και τους ενδεδειγμένους τρόπους αντιμετώπισής της.

Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για την τόσο ενδελεχή και χρήσιμη για όλους μας ενημέρωσή και για την άμεση ανταπόκρισή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο αίτημά μας να πραγματοποιηθεί επίσκεψη εκπροσώπων της στο σχολείο μας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Υποψήφιοι συνδυασμού "Δικαίωμα για Νέα Βέροια"


Απ. Νεστορόπουλος - Υπ. Περιφ. Σύμβουλος


Μυρτώ Μπέτζιου - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Χρ. Δαμιανίδης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Η. Πρωτόγερος - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Π. Παπακανάκης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Β. Ζούρας - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Κ. Γρηγοριάδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. ΒέροιαςΚ. Σαμανίδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Διαφημιστείτε στο InVeria.grΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

ΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗTsiflidis SecurityΤΟΜΗ Φροντιστήριο Μ.Ε.στη ΒΕΡΟΙΑ


Easy Education

Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Speedex Βέροια