"Λαϊκά & Αιρετικά" (7/12) στον ΑΚΟΥ 99,6: Βανδαλισμοί στην Θεολογική του ΑΠΘ, καθαρισμός ποταμιών, ηλικιωμένοι στο ανοιχτό γυμναστήριο της Βέροιας


Ακούστε στην εκπομπή «Λαϊκά και Αιρετικά» της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου 2018 στον ΑΚΟΥ 99.6, με τους Ζήση Μ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη:

- Βανδαλισμοί και βεβηλώσεις εικόνων στην Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης από άτομα που προκάλεσαν χάος στη Θεσσαλονίκη. Σκηνικό πολέμου και στην Αθήνα, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το 2008.

- Μετά από 70 χρόνια καθαρίστηκαν ποτάμια και κοίτες στην Ημαθία. Βασικός λόγος για πολλές πλημμύρες και καταστροφές σε καλλιέργειες. 

- Με το τραγούδι ”Πάρε το φεγγάρι και κάντο βέρα μου” δηλαδή το τραγούδι “Souvenirs” του Ντέμη Ρούσσου αποχαιρέτισε η στρατιωτική μπάντα τον Αλέξη Τσίπρα μετά το τέλος της κατάθεσης στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στη Μόσχα…

- Ξεκίνησε η λειτουργία του ανοιχτού γυμναστηρίου στο πάρκο Αγ. Αναργύρων Βέροιας… Ηλικιωμένοι γεμάτοι όρεξη για τη ζωή οι πρώτοι χρήστες του!

Όλη η εκπομπή: 



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο