3 Δεκεμβρίου 2018

"Πολίτες σε Δράση" η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια - Στηρίζει και επίσημα τον Α. Μαρκούλη


"Πολίτες σε Δράση" θα ονομάζεται η δημοτική παράταξη που δημιουργήθηκε από πολίτες και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ως μετεξέλιξη της υπάρχουσας παράταξης "Κίνηση Ενεργών Πολιτών για το Δ. Βέροιας - Ανατροπή Τώρα", που ηγείται ο Νίκος Μπέκης. 

Οι "Πολίτες σε Δράση", όπως αποφασίστηκε σε συνέλευση το απόγευμα της Δευτέρας (3/12), ανακοίνωσαν ότι θα συνεργαστούν με τον υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας Αντώνη Μαρκούλη και μαζί θα πορευτούν στις δημοτικές εκλογές, έπειτα από μία μακρά περίοδο συζητήσεων μεταξύ του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και του Αντώνη Μαρκούλη. 

Η διαδικασία κύλησε ομαλά, δεν υπήρξε καμία αντίδραση ως προς την επιλογή της συμπόρευσης με τον Αντώνη Μαρκούλη, στον οποίο - πολλοί από όσους πήραν τον λόγο - είδαν ένα πρόσωπο που μπορεί να υπάρξει η προοπτική τόσο για να πάει στην 2η Κυριακή, αλλά κυρίως να εκφράσει τις θέσεις και απόψεις της Κίνησης. 

Στο πάνελ που συντόνισε την διαδικασία ήταν ο Αντώνης Τολιόπουλος, ο Πέτρος Τσαπαραρόπουλος και η Πετρούλα Παπαδίνα. Μεταξύ του κοινού διακρίναμε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου και Χρήστο Αντωνίου, τους Δημοτικούς Συμβούλους Νίκο Μπέκη, Γιώργο Κάκαρη, Νίκο Μωυσιάδη και Σωτήρη Στουγιάννο, ενώ σε κάποια στιγμή εμφανίστηκε και ο αντιδήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς, ο οποίος - ωστόσο - μάθαμε ότι δεν υπέγραψε το κείμενο της ιδρυτικής διακήρυξης, σε αντίθεση με τον συνάδερφό του στην δημοτική ομάδα του Δημάρχου και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Πέτρο Τσαπαρόπουλο. Όσον αφορά το Νίκο Μωυσιάδη, τον είδαμε να αποχωρεί πριν υπάρξει η συλλογή των υπογραφών, οπότε παραμένει αδιευκρίνιστο αν θα προσχωρήσει στην κίνηση.  

Το πρώτο βήμα έγινε. Ο Αντώνης Μαρκούλης θα έχει την στήριξη και του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, μέσω της παράταξης των στελεχών του. Τώρα αναμένονται οι ανακοινώσεις από πλευράς Μαρκούλη, οι οποίες τοποθετούνται χρονικά περί τα μέσα Δεκεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr.Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

7ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα στα Λευκάδια


Διαφημιστείτε στο InVeria.grΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

Easy Education

Tsiflidis SecurityΕγγραφή στο newsletter