Θ. Κορωνάς: Όταν έτρεχε ο Γ. Κάκαρης τον Δήμαρχο στα υπουργεία για να του γνωρίσει κόσμο δεν ήξερε ότι ήταν ανήθικος;


Το γεγονός ότι - ο ανεξάρτητος σήμερα - Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας Γιώργος Κάκαρης κατέβαινε στην Αθήνα με τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη και τον γυρνούσε στα υπουργεία για να γνωρίσει κόσμο και να δοθούν λύσεις σε θέματα του Δήμου, υπενθύμισε ο αντιδήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς, κατά την τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, το απόγευμα της Δευτέρας (17/12). 

Ο κ. Κορωνάς αναφέρθηκε σε αυτές τις περιπτώσεις για να σχολιάσει τον αν είναι ανήθικος ο Δήμαρχος (όπως ισχυρίστηκε ότι είπε ο Γιώργος Κάκαρης), αναφέροντας αυτολεξεί: "αυτό ο κ. Κάκαρης δεν το ήξερε όταν, όπως λέει ο ίδιος, τον έτρεχε (σσ: τον Δήμαρχο) σε υπουργεία, προκειμένου να τον γνωρίσει κόσμο; Πότε έγινε ανήθικος ο Δήμαρχος; Όταν δεν τον έκανε πρόεδρο της ΚΕΠΑ;".


Να σημειωθεί ο Θεόφιλος Κορωνάς το τελευταίο διάστημα έχει προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου ήδη ήταν ενταγμένοι οι δύο συνάδερφοί του στο Δημοτικό Συμβούλιο Πέτρος Τσαπαρόπουλος και Γιώργος Κάκαρης (η φωτογραφία είναι από τις διεργασίες της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ το προηγούμενο διάστημα). Παρά ταύτα, έχει δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο πως θα κατέβει και πάλι με τον Κώστα Βοργιαζίδη υποψήφιος. 



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο