Την πρώτη της συνέντευξη Τύπου ως υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας έδωσε η Γεωργία Μπατσαρά


Παρούσα δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά στην διεκδίκηση της Δημαρχίας και μάλιστα έχοντας υψηλούς στόχους, για πρωτιά και εκλογή από την 1η Κυριακή, όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το απόγευμα της Τετάρτης (5/12), στο ξενοδοχείο "Αιγές". 

Η κα Μπατσαρά ανέφερε ότι θα ηγηθεί ενός πολιτισμένου προεκλογικού αγώνα, θα σαρώσει αυτή και οι συνεργάτες της κάθε γωνιά του Δήμου για να ενημερωθεί για τα προβλήματα και να κατεθέσει τις προτάσεις του συνδυασμού της, ενώ τόνισε πως εκτιμά τον Δήμαρχο Βέροιας ως άνθρωπο, αλλά επί της θητείας του η Βέροια "έκατσε". Παρά το γεγονός ότι ανέφερε μια σειρά ζητημάτων που η Δημοτική Αρχή δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των πολιτών, απέφυγε να υιοθετήσει τον όρο "αποτυχημένη διοίκηση", που της προτάθηκε ως σύνοψη της αυστηρής κριτικής που άσκησε. 

Όπως είπε, θα συνεργαστεί και με τον διάβολο αν χρειαστεί για το καλό του Δήμου, δήλωσε πως θα είναι Δήμαρχος όλων των πολιτών και όχι όσων ανήκουν στο κόμμα της ή την ψηφίσαν, ξεκαθαρίζοντας πως έχει μεν την στήριξη της ΝΔ, ωστόσο είναι ανοιχτή σε συστράτευση με πολίτες και από άλλους πολιτικούς χώρους. Μάλιστα, αναφορικά ορισμένα άτομα που δήλωναν πως είναι νεοδημοκράτες και κατέρχονται στις εκλογές με άλλους συνδυασμούς, η κα Μπατσαρά σημείωσε πως δεν ασκεί πιέσεις σε κανέναν και ο καθένας θα κριθεί για τις επιλογές του από τους δημότες. 

Στο πλευρό της Γεωργίας Μπατσαρά εμφανίστηκαν οι εκπαιδευτικοί Δημήτρης Πυρινός και Κλήμης Παπαδόπουλος, ενώ παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο πρώην βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Παναγιώτης Παλπάνας κ.α. 

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου η Γεωργία Μπατσαρά είχε συνάντηση με άτομα της νέας γενιάς που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό της.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο του Verianet.gr και σχετικές φωτογραφίες του InVeria.gr:







Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο