10 λόγοι για να μάθετε το Digital Marketing στην πράξη


Ο κόσμος των ψηφιακών διαφημίσεων σας μαγεύει, τα social media είναι κομμάτι πλέον της καθημερινότητάς σας και η προοπτική να κάνετε καριέρα στον κλάδο του Digital Marketing σάς εξιτάρει.. 

Τότε, τα σεμιναρια μαρκετινγκ του Leader School, είναι για εσάς!

Σε ποιους απευθύνονται τα σεμινάρια;

Τα επαγγελματικά σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες marketing και ειδικούς επικοινωνίας που επιδιώκουν να αποκτήσουν εξειδίκευση με στόχο μια καλύτερη θέση εργασίας, σε επιχειρηματίες που στοχεύουν να αναπτύξουν το φυσικό ή ηλεκτρονικό τους κατάστημα ή να διευρύνουν τη δραστηριότητά τους στο Διαδίκτυο και σε ελεύθερους επαγγελματίες κάθε ειδικότητας που επιθυμούν να αυξήσουν το πελατολόγιό τους και κατ’ επέκταση τα κέρδη τους.

Απευθύνονται ακόμη σε σπουδαστές / φοιτητές που ενδιαφέρονται για το αντικείμενο αλλά και επιδιώκουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με σκοπό να διεκδικήσουν μια πολλά υποσχόμενη θέση εργασίας στον τομέα της επιλογής τους και σε άτομα κάθε ηλικίας που αναζητούν εργασία και επιθυμούν να αποκτήσουν σύγχρονες επαγγελματικές δεξιότητες.

Γιατί αξίζει να εκπαιδευτείτε στο Digital Marketing

1/ Θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις για να σχεδιάζετε στρατηγικές digital marketing, αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα κανάλια internet marketing.

2/ Θα έχετε την ικανότητα να σχεδιάζετε sites σύμφωνα με τις επιταγές SEO, ώστε να εμφανίζονται ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, πετυχαίνοντας εγγυημένα υψηλές επιδόσεις.

3/ Θα είστε σε θέση να δημιουργείτε διαφημιστικές καμπάνιες για να εμφανίζονται στην Google, με τις πλέον κατάλληλες λέξεις κλειδιά ώστε να τοποθετούνται στις 3 πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης σε ανταγωνιστικό περιβάλλον.

4/ Θα μπορείτε να φτιάχνετε καμπάνιες Google Display Ads «στοχεύοντας» ποικιλοτρόπως το δίκτυο της Google καθώς και να δημιουργείτε κείμενα και banners για αποτελεσματικό remarketing.

5/ Θα έχετε την ευχέρεια να σχεδιάσετε την παρουσία των πελατών σας στα social media και να δημοσιεύετε ενδιαφέρον περιεχόμενο σε κάθε μέσο (Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Instagram, Pinterest). 

6/ Θα νιώθετε εξοικείωση και θα χρησιμοποιείτε με άνεση τις διαφημιστικές πλατφόρμες των social media για τη δημιουργία και διαχείριση διαφημίσεων, ώστε να φέρνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με τον χαμηλότερο δυνατό προϋπολογισμό.

7/ Θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιείτε κάθε εργαλείο για την επίτευξη των διαφημιστικών σας στόχων, όπως το email marketing, το affiliate marketing κ.α.

8/ Θα μπορείτε να μετράτε τα αποτελέσματα των διαφημίσεων που διαχειρίζεστε μέσω των Google Analytics και άλλων εργαλείων προκειμένου να εντοπίζετε τα κανάλια που «λειτουργούν» και επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

9/ Θα είστε σε θέση να στοχεύετε την κορυφή στο digital marketing, σχεδιάζοντας και δημιουργώντας προωθητικές ενέργειες για κάθε είδους επιχείρηση ή εταιρεία, έχοντας συνυπολογίσει και τα κόστη των εργαλείων.

10/ Θα είστε έτοιμος να βγείτε στην απαιτητική αγορά εργασίας της ελληνικής πραγματικότητας και θα φέρνετε τα επιθυμητά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και τη στρατηγική του σεμιναρίου.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο