8 Ιανουαρίου 2019

Δύο χρήσιμοι τουριστικοί χάρτες (αξιοθέατων και ιστορικών Ναών) από το Δ. Βέροιας


ΔΤ: Ολοκληρώθηκε η δημιουργία και η παράδοση δύο νέων έντυπων εκδόσεων της Αντιδημαρχίας Τουρισμού του Δήμου Βέροιας. Πρόκειται για δύο ιδιαίτερα χρήσιμα και καλαίσθητα έντυπα, όπου, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Βασίλη Λυκοστράτη «έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες των επισκεπτών της Βέροιας και να συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας». 

Το ένα έντυπο αφορά την επανέκδοση του τουριστικού χάρτη, ανανεωμένο σχεδιαστικά, επικαιροποιημένο και εμπλουτισμένο σε μέγεθος τσέπης που περιλαμβάνει τα κυριότερα αξιοθέατα και μνημεία της πόλης ενώ το άλλο έντυπο με τίτλο «Μικρή Ιερουσαλήμ» αφορά την έκδοση χάρτη αποκλειστικά για τους Βυζαντινούς και Μεταβυζαντινούς Ναούς της Βέροιας που σχεδιάστηκε ώστε να συμβάλει στην καλύτερη οργάνωση και στην ανάδειξη του τοπικού θρησκευτικού πλούτου. 

Καλούνται οι επιχειρηματίες του τουρισμού, της φιλοξενίας και της μαζικής εστίασης να επικοινωνήσουν με το γραφείο της Αντιδημαρχίας Τουρισμού για τον τρόπο προμήθειας των παραπάνω εντύπων, στα τηλέφωνα 2331350523 και 2331350608.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Κ. Γρηγοριάδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. ΒέροιαςΜ. Τζαφερόπουλος - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


ΚΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ


Πρακτορείο ΟΠΑΠ "ΤΟ ΓΟΥΡΙ"


ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

"Λαϊκά & Αιρετικά" στον ΑΚΟΥ 99.6Διαφημιστείτε στο InVeria.grEasy Education

Tsiflidis SecurityΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗΤΟΜΗ Φροντιστήριο Μ.Ε.στη ΒΕΡΟΙΑ


Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Speedex Βέροιαfb ver

ejp565h8x25u9zjfrimmbmaca15y0l