Δοξολογία για το νέο έτος 2019 και κοπή βασιλόπιτας στην έδρα της Π.Ε. Ημαθίας


Το πρωί της Τρίτης 1 Ιανουαρίου 2019, εορτή του Αγίου Βασιλείου και πρώτη του νέου έτους 2019, ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε Αρχιερατική θεία λειτουργία στον Ναό Αγίου Αντωνίου Βέροιας και στο τέλος τελέστηκε η επίσημη Δοξολογία για το νέο έτος, με την παρουσία των τοπικών αρχών.

Στη συνέχεια, στην έδρα της Π.Ε. Ημαθίας έγινε η κοπή Βασιλόπιτας, με οικοδεσπότη τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη. Την Βασιλόπιτα έκοψε ο Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων, ενώ έκπληξη στους παρευρισκόμενους επεφύλαξε ο σύλλογος Δασκιωτών με την επίσκεψή του στο γραφείο.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Αντωνίου εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, ο Βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Απόστολος Βεσυρόπουλος εκπροσωπώντας την αξιωματική αντιπολίτευση, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Διοικητής της Ι Μεραρχίας Στρατηγός Πέτρος Δεμέστιχας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Χρήστος Σιμούλης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Νικόλαος Παλαμούτης, ο Διοικητής της σχολής Μετεκπαίδευσης και επιμόρφωσης Β. Ελλάδος Διονύσης Κούγκας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ημαθίας Φώτης Καραβασίλης, η π. βουλευτής και υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά, ο πολιτευτής της ΝΔ Απόστολος Εμμανουηλίδης κ.α.



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο