Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (12-17/1)


Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από το Σάββατο 12/1 έως και την Πέμπτη 17/1/2019 (Αγ. Αντωνίου): 

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ευλογήσει την βασιλόπιτα και θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με θέμα: «Η αξιοποίηση του χρόνου» στο πλαίσιο των συνάξεων με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού.

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι θα ευλογήσει την βασιλόπιτα στο Γηροκομείο Βεροίας.

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 6:30 μ.μ. θαπαραστεί και θα ευλογήσει την βασιλόπιταστην εορταστική εκδήλωση του Ωδείου και της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως.Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Κοπανού και η παιδική χορωδία Αιγινίου.

Την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι θα ευλογήσει την βασιλόπιτα του Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βεροίας.
Την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στις 5:00 μ.μ.θα ευλογήσει την βασιλόπιτα της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Βεροίας στη Λέσχη Αξιωματικών  Βεροίας.

Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι θα ευλογήσει την βασιλόπιτα στο Πυροσβεστικό Σώμα Ναούσης.

Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου το απόγευμα θα μεταφέρει την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλαμαριάς.

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας θα υποδεχτεί την θαυματουργό εικόνα της Παναγίας «Γραμμουστιανής» από την Ιερά Μητρόπολη Καστορίας. Στην συνέχεια θα συμμετάσχει στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό με την παρουσία των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Καστορίας κ. Σεραφείμ, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Πραχοβεάνουλ κ. Τιμοθέου (Πατριαρχείο Ρουμανίας).

Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας και στην Ιερά Λιτανεία. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο