14 Ιανουαρίου 2019

Η κοπή της Βασιλόπιτας στην Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας


ΔΤ: Με πλήθος φίλων και μελών πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας - Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης» στο εντευκτήριο του συλλόγου, σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019. 

Έπειτα από τον χαιρετισμό του προέδρου κ. Φανιάδη προβλήθηκε ένα σύντομο βίντεο, που αφορούσε την συμπλήρωση 100 χρόνων από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν πρώην πρόεδροι του σωματείου για την προσφορά τους σε αυτό και ο καθηγητής της Έδρας Ποντιακών Σπουδών κ. Χατζηκυριακίδης. 


Στην συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμούς οι επίσημοι προσκεκλημένοι, αναφερόμενοι σε θέματα όπως η αναγνώριση της Γενοκτονίας, η διάσωση της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως, αλλά και στο επίκαιρο θέμα που αφορά την Μακεδονία. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιερατικός Επίτροπος Ναούσης π. Ιωακείμ, ενώ τυχεροί ήταν η Παρόλα Μιχαέλα και το τμήμα εκμάθησης ποντιακής λύρας. 


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κόμματος «Ελλάδα ο άλλος δρόμος» κ. Μαριάς, η Βουλευτής Ημαθίας κα. Καρασαρλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Τεληγιαννίδης και κα. Καρατζιούλα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παρθενόπουλος, ο αντιδήμαρχος Βέροιας κ. Σοφιανίδης, οι αντιδήμαρχοι Νάουσας κ.κ. Βαλσαμίδης και Καρανάτσιος, ο υποδιοικητής του Α.Τ. Νάουσας κ. Ζαχαριάδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παντζαρτζίδης, κα. Τσαγκαλίδου, κα. Αραμπατζή και κα. Μπαλτατζίδου, ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Μπαρτζώκας, ο πρώην βουλευτής κ. Τσαβδαρίδης, οι πρώην πρόεδροι της Λέσχης κ.κ. Παπαδόπουλος, Καϊλάρης, Ορδουλίδης, Τεληγιαννίδης Φίλης και κα. Ιωσηφίδου Ο., ο πρόεδρος του ΣΠοΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας κ. Καγκελίδης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ. Μυλωνάς και κα. Ιωσηφίδου Ι., εκπρόσωπος του Σωματείου Παναγία Σουμελά, οι πρόεδροι του Ωδείου Ναούσης, του Συλλόγου Φίλων Ιστορικού Αρχείου Νάουσας, του Συλλόγου Λευκαδίων «Αγία Παρασκευή», η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, η Μίεζα Κοπανού και η Φιλαρμονική Αγγελοχωρίου.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Κ. Καλαϊτζίδης - Υπ. Περιφ. Σύμβουλος (με σταυρό)


Π. Παπακανάκης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Στ. Καλπάκης - Υπ. Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία


Υποψήφιοι συνδυασμού "Δικαίωμα για Νέα Βέροια"


Η. Πρωτόγερος - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Θ. Σιδηρόπουλος - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Απ. Νεστορόπουλος - Υπ. Περιφ. Σύμβουλος


Σπ. Δανέλλης - Υπ. Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία


Χρ. Δαμιανίδης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Προσωπικό στην βιομηχανία Alexander


Γ. Κάκαρης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Μπέλλας Κρέας


Πρακτορείο ΟΠΑΠ "ΤΟ ΓΟΥΡΙ"


Διαφημιστείτε στο InVeria.grΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

ΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗΤΟΜΗ Φροντιστήριο Μ.Ε.στη ΒΕΡΟΙΑ


Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Easy Education

Tsiflidis Security