Μισθώνουν λεωφορεία από την Ημαθία για το συλλαλητήριο στην Αθήνα


Ενημέρωση για την μίσθωση λεωφορείων για μαζική μεταφορά στο συλλαλητήριο της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2019 στην Αθήνα, κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, δίνει η Οργανωτική Επιτροπή των Πολιτιστικών Συλλόγων της Ημαθίας, αλλά και η ΕΑΑΣ Ημαθίας. 

Όσον αφορά την μίσθωση από τους πολιτιστικούς συλλόγους, το κόστος για την μετακίνηση (προς Αθήνα και επιστροφή) είναι στα 20 ευρώ / άτομο, ενώ το λεωφορείο που θα μισθώσει η ΕΑΑΣ Ημαθίας για τα μέλη και τους φίλους της θα είναι δωρεάν. 

Δείτε τις σχετικές ανακοινώσεις:


ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ- ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ- 
ΚΟΙΝ.ΦΟΡΕΩΝ & Μ.Μ.Ε. Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ

ΠΡΟΣ
Πολιτιστικούς Συλλόγους, Σωματεία και Κοιν. Φορείς

Βέροια 15/01/2018

Αξιότιμες κύριες/Αξιότιμοι κύριοι

Εμείς, η Επιτροπή Αγώνα Ημαθίας για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ως πολίτες και εκπρόσωποι φορέων, θεωρούμε ότι η αποκαλούμενη «Συμφωνία των Πρεσπών» συνιστά εθνική παραχώρηση και είναι επιζήμια για τα συμφέροντα καθώς και για το μέλλον της χώρας μας.
Η παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία, της μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας, εμπορικών σημάτων, η αλλοίωση των ιστορικών βιβλίων και μια σειρά από άλλα θέματα που συνιστούν τη ρίζα του αλυτρωτισμού των Σκοπίων, αντί να λύνουν προβλήματα – επιβραβεύουν τον εθνικισμό και το σοβινισμό. 
Δηλώνουμε την αντίθεσή μας με την λεγόμενη «Συμφωνία» και σας καλούμε να συμμετάσχετε στο συλλαλητήριο της Αθήνας που θα γίνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 2:00μμ. 
Σας κάνουμε γνωστό τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής που έχουν οριστεί ως υπεύθυνοι για τα λεωφορεία που θα χρειαστούμε στο Ν. Ημαθίας ( Μητρόπουλος Βαγγέλης κιν. 6972254487 – Παυλίδου Σοφία κιν. 6982072984 και Γεμενετζίδης Μιχάλης κιν. 6932290641) προς ενημέρωση σας το ποσό για κάθε άτομο αντιστοιχεί σε 20€. Τα λεωφορεία θα πρέπει να αναχωρήσουν τουλάχιστον 4:30 πμ δηλαδή ξημερώματα Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2019 έτσι ώστε έως 11πμ να είναι στην Αθήνα.
Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στις 22 Ιανουαρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 12 μ.μ. στην πλατεία μπροστά στο Δημαρχείο Βέροιας, με το καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων, υπηρεσιών και τραπεζών.
Ζητάμε την  ηθική σας συμπαράσταση, την έκδοση ψηφίσματος και το δυναμικό σας παρόν στο συλλαλητήριο για να γίνουμε όλοι μαζί ένα συμπαγές ανθρώπινο τείχος το οποίο θα εμποδίσει να περάσουν οι εθνοκτόνες αποφάσεις.

Με εκτίμηση,
Για την οργανωτική επιτροπή
Καγκελίδης Αντώνιος 

***

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΑΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Ανακοινώνεται ότι η ΕΑΑΣ θα διαθέσει λεωφορείο για τη συμμετοχή των μελών μας στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται την 20η Ιανουαρίου 2019 στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, εναντίον της επικύρωσης από το Ελληνικό Κοινοβούλιο της συμφωνίας που υπέγραψαν πέρυσι στους Ψαράδες οι ΥΠΕΞ Ελλάδος και πΓΔΜ. 

Καλούμε τα Μέλη και τους Φίλους του Παραρτήματος να συμμετάσχουν χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Υπεύθυνες δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την 14.00ω της 16ης Ιαν. 2019 στα τηλέφωνα 23310-27463 και 6980292023.

Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από την Ελιά περίπου στις 05.00 (5 πμ) της 20ης Ιανουαρίου και θα επιστρέψει τις νυκτερινές ώρες. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο