ΟΧΙ στην ψήφο εμπιστοσύνης από τον Π. Καμμένο


"Τη δεδομένη στιγμή που τίθεται θέμα εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση , αλλά ουσιαστικά υποκρύπτεται ξεκάθαρα θέμα εμπιστοσύνης στη Συμφωνία των Πρεσπών, με πολύ βάρος στην καρδιά εμείς λέμε «όχι». Λέμε «όχι» όσοι μείνουμε σε αυτή την προσπάθεια" δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το "διαζύγιο" με τον ΣΥΡΙΖΑ.

"Αν τεθεί θέμα εμπιστοσύνης εμείς θα ψηφίσουμε αυτό το οποίο έχουμε δεσμευτεί ο καθένας ξεχωριστά και αν κάποιοι ανταλλάξουν την κυβερνητική τους θέση με την ψήφο τους θα διαγραφούν από τους ΑΝΕΛ" πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Να σημειωθεί ότι η Ελένη Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης είναι τα δύο πρόσωπα που αναφέρθηκαν πολλές φορές από τον κ. Καμμένο ως τα άτομα που δεν έχουν ξεκάθαρη θέση. Αντιθέτως, ο Κώστας Κατσίκης και η Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά θα συνταχθούν με τις αποφάσεις του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ.

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος ζήτησε να διεξαχθεί δημοψήφισμα για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, παράλληλα με τις Ευρωεκλογές, εκτιμώντας ότι πάνω από το 80% των Ελλήνων είναι αντίθετοι. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο