31 Ιανουαρίου 2019

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Λοξές Ματιές» του Δ. Τρωαδίτη στη Νάουσα (10/2)


ΔΤ: H Λογοτεχνική Συντροφιά Νάουσας διοργανώνει παρουσίαση της ποιητικής συλλογής με τίτλο «Λοξές Ματιές» του Δημήτρη Τρωαδίτη, απόδημου Έλληνα. Πρόκειται για μια διαδρομή σε ποιητικά και μουσικάμονοπάτιαπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στον όροφο του καφέ ΝΕΟΝ. Ο ποιητής θα μιλήσει για τους απόδημους ποιητές και ποιήτριες της Αυστραλίας.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει η κα Λίνα Βαταντζή, καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας, που θα μιλήσει για την ποιητική συλλογή. Το βιογραφικότου ποιητή θα παρουσιάσει η κα Πόπη Γιόκαλα. Ποιήματα θα απαγγείλουν τα μέλη της Λογοτεχνικής Συντροφιάς Αγγελιδάκης Γιώργος, Γιάντσης Μερκούριος, Κολτσάκη- Ρέντη Μαρία και Σακαλής Γρηγόρης. Με την μουσική τους θα επενδύσουν η Μαριάμ Σεπιτάνου, τραγούδι και η Δέσποινα Μιχαηλίδου, κιθάρα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Βιογραφικό του Δημήτρη Τρωαδίτη: Γεννήθηκετο 1959 στηνΑθήνα. Στατέλητηςδεκαετίαςτου 1970 μεαρχέςτηςδεκαετίαςτου 1980 συμμετείχε σε ομάδα θεάτρου σκιών και σε μουσικό συγκρότημα.

Το 1992 εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας όπου εργάζεται και γράφει στη βιβλιογραφική στήλη της εφημερίδας “Νέος Κόσμος”. Ποιήματά τουέχουν βραβευθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και, επίσης, ασχολείται με την ποιητική μετάφραση.

Έχει εκδώσει τις ποιητικές συλλογές “Ηοργή, τοόνειροκαιηζωή” (1997),  “ΧωρίςΠροοπτική” (2009), “ΗΜοναξιάτουΧρόνου” (2012), “υπολήψεις – απόπειρες” (2013), «Μια Κόκκινη Ανάταση» (2016), Ωδή στο Ανικανοποίητο», «Ακροβασίες» (2017), και «Λοξές Ματιές» (2019).

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Διαφημιστείτε στο InVeria.grΤΟΜΗ Φροντιστήριο Μ.Ε.στη ΒΕΡΟΙΑ


"Λαϊκά & Αιρετικά" στον ΑΚΟΥ 99.6Πρακτορείο ΟΠΑΠ "ΤΟ ΓΟΥΡΙ"


ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

ΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗΜπέλλας Κρέας


Easy Education

Tsiflidis SecurityΕγγραφή στο newsletter