Πραγματοποιήθηκε ο 1ος χειμερινός χορός της Ε.Λ. Ειρηνούπολης


Δελτίο Τύπου: Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο 1ος χειμερινός χορός που πραγματοποίησε η Εύξεινος Λέσχης Ειρηνούπολης στο «ΚΤΗΜΑ ΓΚΑΝΤΙΔΗ», στις 22 Δεκεμβρίου 2018. 

Το πρόγραμμα άνοιξαν τα παιδιά του συλλόγου που τραγούδησαν τα ποντιακά κάλαντα. Στη συνέχεια ο  Αθλητικός Όμιλος “Αλέξανδρος” Βέροιας παρουσίασε επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής και έπειτα ανέβηκαν στην πίστα τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου που καταχειροκροτήθηκαν από όλο τον κόσμο. Στο τέλος του προγράμματος το τμήμα παραστάσεων του συλλόγου, με τη συνοδεία μουσικής τραγούδησε με όλη τη δύναμη της ψυχής του το «ΜΑΚΕΔΟΝΕΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ», δίνοντας έτσι ένα ισχυρό μήνυμα σε όλους. Η συγκίνηση του κόσμου ήταν μεγάλη. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Νάουσας Κος Νίκος Κουτσογιάννης, ο αντιδήμαρχος Νάουσας Κος Δάγγας Στέλιος, η πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Κα Δέσποινα Λαζαρίδου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγγελοχωρίου Κος Ευθύμης Σπαθόπουλος, και άλλοι φίλοι της Ευξείνου Λέσχης Ειρηνούπολης από όλη την Ημαθία και την Πέλλα όπως και εκπρόσωποι δεκάδων πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καλλιτέχνες που κατάφεραν να μας συμπαρασύρουν με την ιδιαίτερη αγάπη και τέχνη που προσεγγίζουν την παραδοσιακή ποντιακή μουσική και ευχαριστούμε ξεχωριστά τους συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους: Ποντιακά Νιάτα Άνω Ζερβοχωρίου, Α.Εκπολιτιστικός σύλλογος Αριστοτέλης Λουτροχωρίου, Εύξεινος Λέσχη Κοπανού, Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής, Πολιτιστικός σύλλογος Νέων Πολυπλατάνου Άγ. Χριστόφορος, Σύλλογος Κάμπου Νάουσας, Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας, Πολιτιστικός σύλλογος Αγ. Γεωργίου, Εύξεινος Λέσχη Νάουσας, Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου «ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ», Εύξεινος Λέσχη Λευκαδίων «ΤΑ ΑΝΘΕΜΙΑ» και ΑΕ Χαρίεσσας. 

Ακόμη θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συλλόγους, Εύξεινο Λέσχη Μαρίνας «Η Ρωμανία» και  τον Α. Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αριστοτέλη Λουτροχωρίου για τις φορεσιές που δάνεισαν στο σύλλογό μας καθώς επίσης τους χορηγούς και τους δωροθέτες μας που στήριξαν και στηρίζουν το σύλλογό μας . Το τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στον κόσμο που κατά εκατοντάδες τίμησε την εκδήλωση μας, δίνοντας μας ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα αλλά και τα τοπικά ΜΜΕ της Ημαθίας και της Πέλλας, τον χορηγό επικοινωνίας ΡΑΔΙΟ ΚΕΜΕΤΣΕΤΖΗΣ και τα ΜΜΕ της Ποντιακής επικαιρότητας, που προβάλλουν τις εκδηλώσεις μας.

Το ΔΣ της Ευξείνου Λέσχης Ειρηνούπολης

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο