Συλλυπητήριο διοίκησης ΧΚ Σελίου για τον θάνατο του Γ. Φιλιππίδη - Είχε πάει για σκι και πέθανε από παθολογικά αίτια


Το Σάββατο (12/1/2019) στις 12.15 το μεσημέρι ο παλαίμαχος χιονοδρόμος Γιώργος Φιλιππίδης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών, επάνω στις πίστες του χιονοδρομικού στο Σέλι. 

Όπως έγραψε το laosnews.gr, μόλις πήρε το πιατάκι του αναβατήρα (άγκυρα) για να πάει στην κορυφή να κάνει σκι, έπεσε μετά από 50 μέτρα  περίπου (3ος πυλώνας). Έτρεξε σε βοήθεια αμέσως ο γιατρός του ΕΧΚ Σελίου, ο οποίος διαπίστωσε ότι δεν είχε σφυγμούς και  κατέβαλε προσπάθειες ανάνηψης του  επί μία περίπου ώρα, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να τον επαναφέρει στην ζωή.  Αργότερα έφθασε και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και έγινε η τελική διαπίστωση του θανάτου, που πιθανολογείται από παθολογικά αίτια.

Ο Γιώργος Φιλιππίδης για πολλά χρόνια διατηρούσε πρατήριο καυσίμων στην οδό Βενιζέλου απέναντι από την Υπαπαντή (πλατεία Κόρακα). Ήταν μέλος του ΣΧΟ Βέροιας και μετείχε τακτικά σε αγώνες σκι παλαιμάχων. Η κηδεία του έγινε την Κυριακή (13/1) το πρωί από  τον Ι.Ν. Υπαπαντής του Χριστού στη Βέροια


Συλλυπητήριο από ΕΧΚ Σελίου

Η επιτροπή διοίκησης του Εθνικού χιονοδρομικού κέντρου Σελίου εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του  Γιώργου Φιλιππίδη, λάτρη της χιονοδρομίας και του χιονοδρομικού κέντρου που έφυγε από την ζωή το Σαββάτο 12/1/2019.

Η Επιτροπή Διοίκησης του Ε.Χ.Κ.Σελίου

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο