ex-Αιρετικά: Έρωτες στην πολιτική και πολιτικές αγάπες ♥


Γεμάτη καρδούλες σήμερα φίλες μου και φίλοι η μέρα, ένεκα της γιορτής των ερωτευμένων (λέμε τώρα!) και έτσι θα μιλήσουμε και εμείς για... έρωτες! 

Για την ακρίβεια, θα μιλήσουμε για έρωτες στην πολιτική και για πολιτικές αγάπες...

Μιλώντας για έρωτες στην πολιτική, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε γίνει μάρτυρες ή ακούσαμε για ερωτικά ειδύλλια που ξεκίνησαν (και τελείωσαν, συνήθως) μέσα από την ενασχόληση με την πολιτική, ενός ή και των δύο συντρόφων... 

Έχουμε μάθει στο παρελθόν για Δημάρχους... μπερμπάντηδες, αντιδημάρχους που είχαν τις περιπέτειές τους, ακόμα και για απλούς δημοτικούς συμβούλους που βρήκαν τον... έρωτα στα έδρανα των δημοτικών συμβουλίων. Άλλες φορές οι καταστάσεις ήταν διακριτικές, άλλες φορές ανοιχτές, άλλες... σκανδαλώδεις (μαλλιοτραβήγματα και τέτοια). 

Σε κάθε περίπτωση, όταν ο έρωτας είναι άδολος και ανιδιοτελής, εμείς παίρνουμε το μέρος του και χτίζουμε τείχος προστασίας γύρω του. 


Για τις πολιτικές αγάπες, πολλά θα μπορούσαμε να πούμε επίσης... Είναι εκείνες οι πολιτικές σχέσεις που ξεκινούν δυνατά, η εμπιστοσύνη του ενός προς τον άλλο είναι μεγάλη και η ταύτιση απόλυτη. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που (όπως και στους κανονικούς έρωτες) τα πράγματα κάπου στη διαδρομή στραβώνουν και έχουν... δράματα! 

Πόσες και πόσες φορές δεν είδα παλιά "κολλητάρια" να χωρίζουν τα τσανάκια τους, κουμπαριές να χαλάνε, συγγενείς να χωρίζονται, σύντροφοι και συνοδοιπόροι να αλληλοκαρφώνονται... Ο μέχρι χθες καλός και άξιος, σήμερα κακός και ανάποδος, ο φέρελπις, αποτυχία κοκ.  

♥♥♥

Ημέρα των Ερωτευμένων σήμερα φίλες μου και φίλοι... Όσο και αν προσωπικά ούτε για πλάκα δεν τιμώ αυτήν την εμπορική ημέρα, πέρα από τις θερμές ευχές μου σε ανθοπωλεία, ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια για "καλές δουλειές", επιτρέψτε μου να περάσω ένα μήνυμα για τους έρωτες στην πολιτική και τις πολιτικές αγάπες: 

Μην ξεχνάτε πως κάποτε αγαπηθήκατε πολύ... Δεν μπορεί, ίσως κάπου βαθιά μέσα σας να υπάρχει μια σπίθα που σιγοκαίει... Μην αφήσετε την πολιτική και τον εγωισμό να τη σβήσει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ!


ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο