Γ. Παπαγιάννης: “Καλώ όλους τους υποψηφίους Δημάρχους σε δημόσια συζήτηση”


Ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου, ο Γιάννης Παπαγιάννης, επικεφαλής της παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας “Δικαίωμα για Νέα Βέροια” και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Είναι στρατηγική μας επιλογή να πραγματοποιήσουμε ένα προεκλογικό αγώνα με σοβαρότητα, με ήθος, με ειλικρίνεια, σεβασμό και μετριοπάθεια. Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά το πώς η Βέροια οδηγήθηκε στην απαξίωση. 
Είμαι της άποψης, πως αυτούς τους μήνες μέχρι τις εκλογές πρέπει να τους αξιοποιήσουμε δημιουργικά, ώστε να μιλήσουμε για την επόμενη μέρα του δήμου, να καταθέσουμε συγκεκριμένες, ρεαλιστικές, υλοποιήσιμες προτάσεις: Για την αποτελεσματικότητα στη διαχείριση των οικονομικών, για τη διαφάνεια, για την κοινωνική συνοχή, για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος, για την έμπρακτη στήριξη του αγροτικού τομέα, για την ενίσχυση των τοπικών κοινοτήτων, για την προσέλκυση επενδύσεων, για την αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, για την καθαριότητα της πόλης, για όλες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και τις βαθιές τομές που έχει ανάγκη ο τόπος μας ώστε να επιστρέψει στην κανονικότητα. Θέλουμε έναν προεκλογικό αγώνα αρχών και αξιών, η Βέροια εξαντλήθηκε από τις αδιέξοδες εντάσεις. 
Τιμούμε όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους, είμαι βέβαιος πως στο δρόμο για τις εκλογές θα δεχτούν να συμμετάσχουμε όλοι σε μια δημόσια συζήτηση, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να καταθέσουμε τις θέσεις μας και να κάνουμε ένα γόνιμο διάλογο ενώπιον του κριτή όλων μας, του λαού του τόπου μας».

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο