Η ανανέωση του Τζιτζικώστα και η "σταθερή αξία" που ακούει στο όνομα Κώστας Καλαϊτζίδης


Ακόμα δεν έχει κλείσει το ψηφοδέλτιο στην Ημαθία ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ωστόσο ήδη έχουν διαρρεύσει αρκετά από τα ονόματα που θα το απαρτίσουν. 

Όπως όλα δείχνουν, η ανανέωση θα χτυπήσει... κόκκινο, καθώς οι 6 από τους 8 υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους διεκδικούν για πρώτη φορά μια θέση στα κοινά. 

Να σημειωθεί πως με βάση τον Κλεισθένη 1, το νέο νομοσχέδιο που ρυθμίζει τα της Αυτοδιοίκησης, δεν θα υπάρχει υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης σε κάθε νομό, αλλά αυτός θα ορίζεται από τον Περιφερειάρχη, κατά βούληση, από τον δικό του ή άλλο συνδυασμό. 

Ο σημερινός αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος βγήκε μεν χωρίς το... κυνήγι του σταυρού το 2014 αλλά προηγήθηκε η εκλογή με ψήφους ρεκόρ (κοντά στις 10.000) για τα δεδομένα των τελευταίων ετών, θα είναι και πάλι υποψήφιος. 

Κοινός τόπος είναι ότι η εκλογή και πάλι στο περιφερειακό συμβούλιο είναι αδιαφιλονίκητη και μάλιστα στην πρώτη θέση. 

Όσο για το αν οριστεί αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, αν βεβαίως εκλεγεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας και πάλι, είναι θέμα του Περιφερειάρχη, αλλά θα ήταν αδιανόητο να μην προτιμηθεί ο έμπειρος Κώστας Καλαϊτζίδης. Εδώ που τα λέμε, ακόμα και στο απίθανο σενάριο της μη πρωτιάς του κ. Καλαϊτζίδη και πάλι αυτός θα έπρεπε να συνεχίσει στο τιμόνι της Π.Ε. Ημαθίας...

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο