Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (22-24/2)


Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής στο Λουτρό Ημαθίας και θα τελέσει Κουρά Μοναχής.

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και Αγίου Πολυκάρπου Πρασινάδας.

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με θέμα: «Η βοήθεια της Εκκλησίας στα προβλήματα του γάμου και της συζυγίας».

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 9:00 μ.μ. θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκήτη Βεροίας, επί τη εορτή της  Α' και  Β'  ευρέσεως της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.

Από την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει στην Προσκυνηματική Εκδρομή στους Αγίους Τόπους που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη μας και θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Πανάγιο Τάφο.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο