Ιδέες για δώρα - Έξυπνα δώρα για όλους


Γιορτές, γενέθλια, γάμοι και επιτυχίες δεν σταματούν ποτέ. Πάντα θα έχουμε ένα λόγο να γιορτάσουμε με τους αγαπημένους μας και να τους δείχνουμε την αγάπη μας χαρίζοντάς τους όμορφα δώρα. Η επιλογή του σωστού δώρου για κάθε περίσταση δεν ήταν ποτέ εύκολη υπόθεση και γι’ αυτό ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς ιδέες για δώρα που ξεχωρίζουν.
  
Δώρα για άντρες


Τα πιο δύσκολα δώρα είναι, με διαφορά, τα δώρα για άντρες. Πάντα θέλουμε να τους χαρίσουμε κάτι πρωτότυπο που να μην παύει να αποτελεί ασφαλή επιλογή. Ευτυχώς η τεχνολογία μας έχει λύσει τα χέρια. Οι άντρες λατρεύουν τα gadgets και την τεχνολογία. Χαρίστε του ένα gadget η μία τσάντα για το laptop του και θα πέσετε σίγουρα μέσα. Ιδανική επιλογή αποτελεί η τσάντα για laptop Sormonne Coated Canvas της εταιρείας Côte&Ciel που ταιριάζει σε όλους τους άνδρες και μπορεί να την έχει μαζί του όλες τις ώρες της ημέρας.


Αν θέλετε να του χαρίσετε κάτι που θα του αρέσει εξίσου αλλά θα είναι λιγότερο προσωπικό, επιλέξτε ένα σετ με εργαλεία για να φτιάχνει τα αγαπημένα του cocktail. Το σετ Shaker & Εργαλεία για Κοκτέιλ Mason της εταιρείας Final Touch μπορεί να εγγυηθεί σίγουρη επιτυχία, καθώς στη γυάλινη επιφάνεια του shaker υπάρχουν τυπωμένες οι συνταγές των καλύτερων cocktails για να τις ακολουθήσει κατά γράμμα.
  


Οι γυναίκες λατρεύουν τα κοσμήματα. Αν βαρεθήκατε να τις χαρίζετε κοσμήματα, ήρθε η στιγμή να της χαρίσετε μία όμορφη κοσμηματοθήκη για να τα αποθηκεύει. Η κοσμηματοθήκη είναι διαχρονικό δώρο, αρέσει στις γυναίκες όλων των ηλικιών και είναι ένα πρακτικό δώρο που σίγουρα θα χρησιμοποιήσει. Ιδανική επιλογή αποτελεί η μοντέρνα αλλά minimal κοσμηματοθήκη της εταιρείας Umbra, Tesora, από τσιμέντο και χαλκό που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.


Αν πάλι δεν βαρεθήκατε να της χαρίζετε κοσμήματα, επιλέξτε ένα πρωτότυπο, γεωμετρικό κόσμημα από τη σειρά της Moorigin (όπως τα σκουλαρίκια Stone M), ή ένα αρχαιοελληνικό κόσμημα από τη σειρά της εταιρείας A Future Perfect. Τα μοντέρνα κοσμήματα θα την κάνουν να ξεχωρίσει σε μία βραδινή έξοδο και είναι σίγουρα κάτι που λείπει από τη συλλογή της. Όσα και να έχει, ποτέ δεν θα είναι αρκετά.
  


Αν τα δώρα για το σπίτι είναι η πρώτη σας επιλογή, τότε έχουμε για εσάς τα πιο μοντέρνα και χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι! Δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό για ένα επίσημο τραπέζι από μία μοντέρνα καράφα κρασιού. Η γυάλινη καράφα κρασιού L'Grand Conundrum της εταιρείας Final Touch είναι ένα δώρο υψηλής αισθητικής που θα μείνει για πάντα και στολίζει με στυλ όλες τις επίσημες συγκεντρώσεις των φίλων σας.


Αν θέλετε να διαλέξετε ένα πιο παραδοσιακό δώρο που θα ζεστάνει τον χώρο και την ατμόσφαιρα του σπιτιού, σας προτείνουμε ένα κηροπήγιο από μάρμαρο της εταιρείας Menu. Το μάρμαρο είναι ένα minimal υλικό που ταιριάζει σε κάθε χώρο και δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα. Μη διστάσετε να επιλέξετε μάρμαρο σε βάζα και διακοσμητικά για να δημιουργήσετε ένα όμορφο σετ.

Αν θέλετε να βρείτε ακόμα περισσότερες ιδέες για δώρα για εκείνον, για εκείνη ή για το σπίτι επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα DesignIsThis. Εκεί θα βρείτε μοντέρνα και πρωτότυπα αντικείμενα που θα σας δώσουν έμπνευση για να δημιουργήσετε μοναδικά σετ δώρων για τους φίλους σας.


Οι ιδέες δεν τελειώνουν ποτέ. Είστε έτοιμοι να τους εντυπωσιάσετε;

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο