Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Χρήστος Γιαννούλης υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας


Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Χρήστος Γιαννούλης θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα και αποδέχτηκε την πρόταση του πρωθυπουργού, όπως ο ίδιος ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε μέσω ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα. 

Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Γιαννούλης το 2014 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, επίσης με την στήριξη το ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:



Το βιογραφικό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας

Ο Χρήστος Γιαννούλης γεννήθηκε το 1968 στην Κατερίνη, τόπο γέννησης και των γονιών του, Γιάννη Γιαννούλη και Νέλλης Γιαννούλη. Εργάστηκε από πολύ νεαρή ηλικία στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης με αφετηρία την ιδρυτική ομάδα του Δημοτικού Ραδιοφώνου της Κατερίνης, την Άνοιξη του 1986. 

Η επαγγελματική του σχέση με τη Δημοσιογραφία συνεχίστηκε με την έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Γεγονότα», ένα πρότυπο εγχείρημα πολυσέλιδης και πολύχρωμης τοπικής εφημερίδας. Το 1995, παράλληλα με τις συνεργασίες στον έντυπο τύπο, εργάστηκε στον Τηλεοπτικό Σταθμό «Δίον Τηλεόραση», παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και την ενημερωτική εκπομπή «Επί της Ουσίας». Ο ίδιος τίτλος χρησιμοποιήθηκε εν συνεχεία στην πολυετή καθημερινή συνεργασία του με την εφημερίδα «Ολύμπιο Βήμα» και την «Ερμής Τηλεόραση». Εργάστηκε ως ανταποκριτής του «Αγγελιοφόρου», του «Αγγελιοφόρου της Κυριακής» και της ΕΡΤ 3 με έδρα την Κατερίνη, καλύπτοντας την ειδησεογραφία αλλά και την ανάδειξη προβλημάτων και πρωτοβουλιών του Νομού Πιερίας. 

Το 2001 εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό δυναμικό της ΕΡΤ 3 στη Θεσσαλονίκη όπου και εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης, παρουσιαστής ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών μέχρι τον Ιούνιο του 2013. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας- Θράκης από το 2000, ενώ το 2011 εξελέγη και μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό, Μαρία Αμανατίδου, κι έχουν έναν γιο, τον Πάρη.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο