Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Πήγασου


ΔΤ: Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός των μελών και φίλων του Πήγασου Ημαθίας στον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου «Λοζίτσι».

Η βραδιά ξεκίνησε με τη θερμή υποδοχή των υπευθύνων του ξενοδοχείου και των διοργανωτών προς τις οικογένειες που τίμησαν τον χορό. Ο φιλόξενος και άνετος χώρος και το εξυπηρετικό προσωπικό του ξενοδοχείου προδιέθεταν ότι η βραδιά θα είναι υπέροχη! 


Κατά τη διάρκεια του χορού ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Πασίδης Αθανάσιος βράβευσε τους αθλητές και αθλήτριες της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας οι οποίοι διακρίθηκαν κατά το έτος 2018 αλλά και τους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών. 

Κατά τη σύντομη ομιλία του ο κ. Πασίδης τόνισε ότι «η σκληρή δουλειά και οι προσπάθειες που γίνονται σε όλα τα τμήματα κολύμβησης του συλλόγου αποδίδουν καρπούς και ανταμείβονται πάντα, πλάθοντας αθλητές με αρετές και πολλές φιλοδοξίες για το μέλλον». Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν και βραβευθέντες ήταν πλέον οι προπονητές των τμημάτων - Αμπατζίδης Στυλιανός, Μπογδαμπεϊδης Γεώργιος και Φιλιμέγκας Αθανάσιος - οι οποίοι με τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει και το παιδαγωγικό τους έργο, πετυχαίνουν να ανεβάζουν τον Πήγασο στα «υψηλότερα σκαλοπάτια» της κολύμβησης. 


Στη συνέχεια η κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου έφερε στους τυχερούς πολλά χαμόγελα! Οι τυχεροί αριθμοί που κέρδισαν τα δώρα είναι: 

- Ο αριθμός 823 κέρδισε ένα 2ήμερο ταξίδι για ένα ζευγάρι, στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. 
- Ο αριθμός 544 κέρδισε ένα tablet 10΄΄. 
- Οι αριθμοί 467, 482 και 710 κέρδισαν από μία συνδρομή στο Πήγασος Aqua Center. 

Η βραδιά έκλεισε με πολύ χορό στους ρυθμούς ελληνικών και ξένων τραγουδιών. Έκπληξη αποτέλεσαν οι χορευτικές ικανότητες των λιλιπούτειων αθλητών μας!! 

Το Δ.Σ. του Πήγασου Ημαθίας ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον ετήσιο χορό του και εύχεται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των αθλητών.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο