ex-Αιρετικά: Γράμμα σε έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο


Αγαπητέ μου υποψήφιε δημοτικέ μου σύμβουλε, 

Ξέρω πως νιώθεις την ανάγκη να κάνεις έναν έντιμο αγώνα, να κερδίσεις όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους και να καταφέρεις να μπεις στη νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

Ίσως αισθάνεσαι περίεργα και πιθανά ακούς κάποιους να σε κράζουν για το γεγονός ότι άρχισες να είσαι πιο ομιλητικός. 

Πίστεψέ με, ένας από τους βασικούς λόγους που δεν ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι ακριβώς επειδή δεν μπορώ να μιλώ σε ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή θέλω να κερδίσω κάτι από αυτούς.

Εσύ, όμως, συνέχισε τον αγώνα σου. Απλά, θα σε παρακαλέσω, δεν χρειάζεται να αλλάξεις χαρακτήρα και συνήθειες. Αν δεν γουστάρεις να μου μιλάς εκτός προεκλογικής περιόδου, να μην μου μιλάς ούτε στην προεκλογική περίοδο. 

Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, άλλωστε το πιο πιθανό είναι να μην σε ψηφίσω. Ούτε πρόκειται να σε βοηθήσω, η μόνη βοήθεια που μπορώ να προσφέρω είναι μια τίμια συνεργασία μέσω του επαγγέλματός μου. Άλλωστε, σαν και σένα, έχω δει πολλές δεκάδες άτομα...

Οπότε, μην χαλάς άδικα την εικόνα που έχω για σένα, καθώς ακόμα και με το ζόρι χαιρετιόμαστε στο δρόμο, λογικά δεν σε θεωρώ τσιρκολίνο. 

Όλα θα πάνε καλά, καλή επιτυχία και με... τη νίκη!

Για πάντα δικός μου και μόνο δικός μου, 

Νίκος 


ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο