ex-Αιρετικά: Και με αυτοδιοικητικό... ενδιαφέρον η επίσκεψη Παππά στη Βέροια


Μπορεί το ενδιαφέρον από την ομιλία του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά να εστιάστηκε από τη μία στα όσα είπε ο Υπουργός και από την άλλη στις διαμαρτυρίες, ωστόσο η εκδήλωση της Τετάρτης (20/3) είχε κι άλλα... στοιχεία, αυτοδιοικητικού ενδιαφέροντος. 

Όπως προέκυψε, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει μεν την υποψηφιότητα του δικηγόρου (και δημοτικού συμβούλου Βέροιας - επικεφαλής παράταξης) Αντώνη Μαρκούλη (φωτο δεξιά) για τον Δ. Βέροιας, όπως είναι ήδη γνωστό, αλλά και του Σταύρου Τσέλιου (φωτο αριστερά) για τον Δ. Νάουσας. OΟ Σταύρος Τσέλιος διατηρεί κατάστημα της Nova στη Νάουσα και είναι πρόεδρος της Φιλαρμονικής Εταιρείας Νάουσας.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο ήταν η μη παρουσία του Κώστα Ναλμπάντη, υποψηφίου Δημάρχου Αλεξάνδρειας. Όπως αιωρείται τουλάχιστον, την υποψηφιότητα του Κώστα Ναλμπάντη υποστηρίζουν πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ΚΙΝΑΛ. Θα περιμέναμε να τον δούμε στην ομιλία του Νίκου Παππά για να... βεβαιωθούμε, αλλά τελικά δεν βεβαιωθήκαμε! 

Γενικότερα και πέρα από την παρουσία του Νίκου Παππά, στους τρεις δήμους της Ημαθίας υπάρχουν οι ισάριθμοι υποψήφιοι που στηρίζονται από τον λεγόμενο προοδευτικό χώρο, Μαρκούλης, Τσέλιος, Ναλμπάντης. 

Και αν θεωρήσουμε δεδομένη την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ και στον Ναλμπάντη, οι κομματικές στηρίξεις που έχουν λάβει οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι διαμορφώνονται κάπως έτσι:

- Αντώνης Μαρκούλης: ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Ε.Ο. (Κ. Παπακώστα)

- Σταύρος Τσέλιος: ΣΥΡΙΖΑ

- Κώστας Ναλμπάντης: ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ

Να σημειωθεί ότι κάποιοι ή όλοι από τους τρεις παραπάνω υποψήφιους ενδέχεται να λάβουν στήριξη και από άλλους κομματικούς φορείς, καθώς ακόμη δεν έχουν εκφραστεί επισήμως κόμματα που κυμαίνονται στο ίδιο  ιδεολογικό - πολιτικό φάσμα (ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ κλπ).

Κι αν κάποιος βιαστεί να πει "ε, και τι να λέει", έχω να πω ότι "λέει", καθώς θα πάμε σε δύο μέτωπα, εκ των οποίων το ένα θα είναι αρραγές, αν και θεωρητικά μικρότερο (ελέω των πολιτικών συνθηκών), αλλά το άλλο μέτωπο θα είναι πολυδιασπασμένο (πχ, στη Βέροια και διεκδικούν τον "δεξιό" ψηφοφόρο πάνω από τρεις υποψήφιοι, ενώ στην Αλέξάνδρεια ακριβώς τρεις υποψήφιοι)... 

ΥΓ: Μπορεί το 10 από το 5 να είναι μεγαλύτερο, αλλά όταν τα διαιρέσεις το 10 δια του 3 και το 5 δια του ενός, μαντέψτε ποιο κερδίζει!

ΥΓ 2: Για σίγουρα αποτελέσματα, χρησιμοποιείστε κομπιουτεράκι!


ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο