19 Μαρτίου 2019

ex-Αιρετικά: Ποιος την είχε πιο μεγάλη!


Ένας αναπόφευκτος αγώνας, σε κάθε προεκλογική περίοδο, είναι - μεταξύ άλλων - να αποδείξουν οι υποψήφιοι, φίλη μου και φίλε, ποιος την είχε πιο μεγάλη...! 

Όσο πιο μεγάλη και με παλμό είναι, τόσο μεγαλύτερη αίσθηση δημιουργεί και προκαλεί ευχαρίστηση στον ίδιο τον υποψήφιο και σε αυτούς που συμμετέχουν μαζί του!

Είναι λογικό βεβαία να επιζητούν όλοι οι υποψήφιοι να την έχουν μεγάλη, καθώς έτσι εκπέμπονται πολλά μηνύματα και το μέγεθος έχει τον δικό του συμβολισμό... 

Δεν είναι εύκολο, ωστόσο, να την έχει κανείς μεγάλη. Χρειάζεται δουλειά, υπομονή, συστηματική δουλειά. Άλλωστε, πολλοί παράγοντες συντελούν στο μέγεθος. Η ώρα, η διάθεση, ο καιρός, το περιβάλλον, η ατμόσφαιρα, η ανταπόκριση και η συμμετοχή του άλλου κλπ κλπ.

Παρά τις δυσκολίες, όμως, αν καταφέρεις και την κάνεις μεγάλη, όλοι θα σε βλέπουν με διαφορετικό μάτι... Εμπρός καλοί μας υποψήφιοι, δείξτε μας και σεις πόσο μεγάλη την έχετε! 

ΥΓ: Να σημειωθεί πως και μικρή να την έχεις δεν πειράζει, αρκεί να έχεις... τρόπο και το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου όμορφο. Αλλά, εδώ που τα λέμε, κανέναν δεν θα χαλούσε μια μεγάλη... προεκλογική συγκέντρωση...! 

ΥΓ2: Άντε, με τις υγείες σας!

ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Υποψήφιοι συνδυασμού "Δικαίωμα για Νέα Βέροια"


Απ. Νεστορόπουλος - Υπ. Περιφ. Σύμβουλος


Μυρτώ Μπέτζιου - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Χρ. Δαμιανίδης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Η. Πρωτόγερος - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Π. Παπακανάκης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Β. Ζούρας - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Κ. Γρηγοριάδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. ΒέροιαςΚ. Σαμανίδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Διαφημιστείτε στο InVeria.grΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

ΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗTsiflidis SecurityΤΟΜΗ Φροντιστήριο Μ.Ε.στη ΒΕΡΟΙΑ


Easy Education

Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Speedex Βέροια