Γιάννης Παπαγιάννης: Ουσιαστική θωράκιση του Δ. Βέροιας απέναντι στα ακραία καιρικά φαινόμενα


ΔΤ από τον υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας Γιάννη Παπαγιάννη: Για τη δημοτική μας παράταξη ¨Δικαίωμα για νέα Βέροια¨ το ενδιαφέρον και η μέριμνα μας δεν περιορίζονται μόνο στην πόλη της Βέροιας αλλά αγκαλιάζουν όλες τις τοπικές κοινότητες.

Στο πλαίσιο αυτό, θα εξετάσουμε, και αυτό αποτελεί σαφή δέσμευση μας, τη συγκρότηση τοπικών σταθμών αποχιονισμού στις έδρες των δήμων που συνενώθηκαν μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη. 

Ενδεικτικά αναφέρω τα Ριζώματα, έδρα του πρώην δήμου Μακεδονίδος, που λόγω της θέσης του τοπικού διαμερίσματος αντιμετωπίζει κάθε χρόνο πρόβλημα με το χιόνι. 

Η παρουσία στην περιοχή 24 ώρες το 24ώρο ενός, τουλάχιστον, μηχανήματος αποχιονισμού θα συμβάλει καθοριστικά ώστε να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι εντός του τοπικού διαμερίσματος και παράλληλα να εξυπηρετηθούν καλύτερα και ταχύτερα, λόγω της εγγύτητας, και τα γύρω χωριά. 

Είναι προφανές, πως η αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων απαιτεί τον καλύτερο δυνατό συντονισμό, σωστή εκτίμηση, διαρκή ετοιμότητα, την εξασφάλιση των απαραίτητων υλικοτεχνικών υπηρεσιών, αγαστή συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προς όφελος των πολιτών. 

Οι εικόνες του χάους που βιώσαμε και αυτό το χειμώνα με δρόμους παγωμένους και κοινότητες αποκλεισμένες, εξαιτίας της απόλυτης ανεπάρκειας του εξαφανισμένου δημάρχου δεν πρόκειται να επαναληφθούν.

Έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια και θα το διεκδικήσουμε! 

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης
Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο