Γιάννης Παπαγιάννης: Θέλουμε ανθρώπινα και λειτουργικά σχολεία για τα παιδιά μας


ΔΤ: Κομβικό σημείο της πολιτικής μας για την  επόμενη ημέρα του δήμου Βέροιας είναι η αναμόρφωση των σχολείων σε κάθε γωνιά του τόπου μας. Η θλιβερή εικόνα της εγκατάλειψης που παρουσιάζουν σήμερα πολλά σχολικά συγκροτήματα, ιδιαίτερα στις τοπικές κοινότητες, θα ανατραπεί και αυτό αποτελεί σαφή και ξεκάθαρη δέσμευση μου απέναντι στην κοινωνία της Βέροιας. Για τα παιδιά μας απαιτούμε το καλύτερο, άριστες συνθήκες υγιεινής, σχολεία σύγχρονα, ανθρώπινα, ασφαλή, λειτουργικά, κυψέλες μάθησης και όχι τρώγλες.

Στο πλαίσιο αυτό εφαρμόζουμε από 1η Σεπτεμβρίου ένα ευρύ πρόγραμμα αναβάθμισης κτιρίων και σχολικών αυλών, προχωρούμε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και επισκευής στις υπάρχουσες μονάδες, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ώστε να διαμορφώσουμε το ιδανικό περιβάλλον μάθησης για τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Την ίδια ώρα, θα πιέσουμε προς πάσα κατεύθυνση ώστε να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα κονδύλια και να αρθούν τα όποια γραφειοκρατικά εμπόδια τυχόν υπάρξουν για την ανέγερση νέων σχολικών μονάδων. Σχολείων φιλικών προς το περιβάλλον, με χώρους άθλησης και πολιτισμού, προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις του 21ου αιώνα. 

Έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια, με αξιοπρεπή σχολεία, ώστε να εξασφαλίσουμε στο μέλλον του τόπου μας τις καλύτερες προϋποθέσεις για να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο. Και στο ευαίσθητο αυτό θέμα θα είμαστε ανυποχώρητοι, απέναντι στην οποιαδήποτε κυβέρνηση. 

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης
Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο