8 Μαρτίου 2019

Μήνυμα του Γιάννη Παπαγιάννη για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας


ΔΤ: Τιμώ και σέβομαι απεριόριστα την πολυδιάστατη προσφορά της γυναίκας στην καθημερινότητα, στην οικογένεια, στην κοινωνία, στον πολιτισμό, στις τέχνες, στα γράμματα, στην πολιτική, σε κάθε έκφανση της ζωής.

Ο συμβολικός χαρακτήρας της Ημέρας είναι δεδομένος:Υπενθυμίζει σε όλους μας το χρέος μας να εφαρμόζουμε καθημερινά στην πράξη όλα όσα πρέπει ώστε να εξασφαλίσουμε, επιτέλους, την ισότιμη και αξιοπρεπή θέση της γυναίκας στην ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα, στην αγορά εργασίας.

Οφείλουμε να κάνουμε όλοι μας την αυτοκριτική μας, να μας θορυβήσει το γιατί η Ελληνίδα γυναίκα αγωνίζεται ακόμη για την εφαρμογή μιας πολιτικής που να ανταποκρίνεται στους πολλαπλούς ρόλους και ανάγκες της, για την κατάρριψη των στερεοτύπων και το σημαντικότερο, για να εξαλειφθεί κάθε μορφή βίας σε βάρους της. Γιατί υπάρχουν ακόμη, δυστυχώς, αρρωστημένοι υπάνθρωποι ανάμεσα μας, ακόλουθοι ενός νοσηρού, βάρβαρου φαινομένου που πρέπει να εξαλειφθεί.

Εμείς στη δημοτική μας παράταξη ¨Δικαίωμα για νέα Βέροια¨ πιστεύουμε και επενδύουμε στη δυναμική, στην αποφασιστικότητα, στη θέληση της γυναίκας, θέλουμε να έχουν κυρίαρχο ρόλο στην επόμενη ημέρα του δήμου μας.

Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλες τις γυναίκες όλες τις συνδημότισσες του Δήμου Βέροιας, στις γυναίκες του συνδυασμού «Δικαίωμα για Νέα Βέροια», χρόνια πολλά στις συνεργάτιδες μου στα Δικηγορικά μου Γραφεία αλλά επιτρέψτε μου, μια ξεχωριστή αγκαλιά και ιδιαίτερες ευχές μου στις γυναίκες που δίνουν ουσία, χρώμα και πολύ αγάπη στη ζωή μου: Τη σύζυγο μου και τις δύο κόρες μου!  

Χρόνια Πολλά!

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Διαφημιστείτε στο InVeria.grΗ ΑΣΠΙΣ Α.Ε. αναζητά προσωπικό


ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

Easy Education

Tsiflidis SecurityΕγγραφή στο newsletter