Ο Κυριάκος Θεοδωρίδης εν μέσω πατρός και υιού Μαρκούλη!


Εν μέσω δυο... Μαρκούληδων, του πατέρα Αντώνη και του υιού Παντελή Μαρκούλη, κάθισε ο γνωστός δημοτικός υπάλληλος (συνταξιούχος εδώ και λίγο καιρό) Κυριάκος Θεοδωρίδης, στον χορό του "Ευ. Χωραφά", το περασμένο Σάββατο (2/3). 

Βεβαίως, πέρα από τις άριστες οικογενειακές σχέσεις, ο Κυριάκος Θεοδωρίδης έχει ανακοινωθεί από τον δικηγόρο και υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας Αντώνη Μαρκούλη ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού του και πολλοί είναι εκείνοι που "ποντάρουν" στο όνομα του μέχρι πρότινος προϊσταμένου των δημοτολογίων του Δ. Βέροιας για την πρώτη τριάδα!

Εμείς θα λέγαμε, πέρα από τα...πονταρίσματα, πως ανθρώπους που έχουν φάει με το κουτάλι εκ των έσω τον Δήμο, με τα καλά και τα κακά του, κάθε Δήμαρχος θα τους ήθελε δίπλα του. Αρκεί οι  (όποιοι) Δήμαρχοι να έχουν ανοιχτά αυτιά σε όλους όσοι έχουν χρήσιμα πράγματα να προσφέρουν και να μην είναι τα (δημαρχιακά) αυτιά ανοιχτά μόνο στην εσωτερική τους φωνή (όπως παθαίνουν συχνά όσοι... καβαλούν το καλάμι, παράλληλα με το... καβάλημα την καρέκλα της εξουσίας)!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο