12 Μαρτίου 2019

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών μελετών Γιώργος Κορομηλάς για την υποψηφιότητα της Ολυμπίας Σουγιουλτζή


Συζήτηση με τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών μελετών και συγγραφέα Γιώργο Κορομηλά στο περιθώριο ημερίδας για την οικονομία, είχε η Ολυμπία Σουγιουλτζή, λογίστρια – φοροτεχνικός και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος από την Ημαθία. 

Η συζήτηση αφορούσε το γνωστό σε όλους πλέον πρόβλημα της ανάγκης να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές των επιχειρήσεων και ταυτόχρονα να βρεθούν έσοδα χωρίς και πάλι να προστρέξει η κυβέρνηση στη περαιτέρω μείωση των δημοσίων δαπανών. Οι απόψεις συνέκλιναν στο ρεαλιστικό και μαθηματικά αποδεκτό μοντέλο της πάταξης της φοροδιαφυγής και του παραεμπορίου, που είναι η μόνιμη μάστιγα των οικονομιών, φαινόμενα που - παρά τις όποιες προσπάθειες – υπάρχουν σε υψηλά επίπεδα.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι, όπως πληροφορούμαστε, ο κ. Κορομηλάς μιλώντας σε πλειάδα λογιστών –φοροτεχνικών από την Ημαθία τους προέτρεψε να στηρίξουν την υποψηφιότητα της Ολυμπίας Σουγιουλτζή στην Περιφέρεια, σημειώνοντας μάλιστα πως τους ζητά να την στηρίξουν σαν να ήταν ο ίδιος υποψήφιος! 

Μάλιστα, πέρα από το προφανές του «στηρίζουμε τον συνάδελφο», ο κ. Κορομηλάς τόνισε πως η υποψηφιότητα της Ολυμπίας Σουγιουλτζή θα είχε την απόλυτη στήριξη του ακόμα και αν δεν ανήκε στον κλάδο του. Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών, πρόκειται για μια δραστήρια γυναίκα, που καθημερινά «ψήνεται» στην ελεύθερη οικονομία, την παραγωγή και την οικονομική ανάπτυξη του τόπου, ενώ η παράλληλη κοινωνική της δράση αποτελεί ένα κράμα ιδιοτήτων που ασφαλώς δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτο.  

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Κ. Καλαϊτζίδης - Υπ. Περιφ. Σύμβουλος (με σταυρό)


Π. Παπακανάκης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Στ. Καλπάκης - Υπ. Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία


Υποψήφιοι συνδυασμού "Δικαίωμα για Νέα Βέροια"


Η. Πρωτόγερος - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Θ. Σιδηρόπουλος - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Απ. Νεστορόπουλος - Υπ. Περιφ. Σύμβουλος


Σπ. Δανέλλης - Υπ. Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία


Χρ. Δαμιανίδης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Προσωπικό στην βιομηχανία Alexander


Γ. Κάκαρης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Μπέλλας Κρέας


Πρακτορείο ΟΠΑΠ "ΤΟ ΓΟΥΡΙ"


Διαφημιστείτε στο InVeria.grΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

ΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗΤΟΜΗ Φροντιστήριο Μ.Ε.στη ΒΕΡΟΙΑ


Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Easy Education

Tsiflidis Security