28 Μαρτίου 2019

Συνέντευξη μαθητών Ενιαίου Ειδ. Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Βέροιας με τη συγγραφέα Γιολάντα Τσορώνη - Γεωργιάδη


ΔΤ από ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος  «Λέσχη ανάγνωσης: Η χώρα των βιβλιοφάγων» πραγματοποιήθηκε συνέντευξη – συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης των μαθητών/τριων με τη συγγραφέα κ. Γιολάντα Τσορώνη - Γεωργιάδη. 

Προηγήθηκε μελέτη δύο βιβλίων της κ. Γιολάντας Τσορώνη- Γεωργιάδη με τίτλους  “μακάρι να μπορούσα… να  χορέψω”  και  “ο μεγάλος  χνουδωτός”, τα οποία προάγουν τη συναισθηματική νοημοσύνη, καλλιεργούν αξίες όπως: αγάπη, αλληλεγγύη, ενσυναίσθηση. Κατά τη διάρκεια της  συνέντευξης – συζήτησης  οι μαθητές/τριες έθεσαν ερωτήματα, συζήτησαν και ανέλυσαν απορίες.

Το πρόγραμμα παρακολουθούν επτά μαθητές/τριες της Α΄ Γυμνασίου υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας κ. Σπυροπούλου Μαρίας, της ψυχολόγου κ. Ξαγαρά Παρασκευής και του Διευθυντή κ. Παπαγεωργίου Κυριάκου. 

Ευχαριστούμε θερμά την κ . Τσορώνη- Γεωργιάδη για την εξαιρετική και εποικοδομητική συνεργασία, για την καλοσύνη της, για την υποστήριξη της, τις ιδέες της και τις στιγμές που χάρισε στους μαθητές μας. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Λαϊκά και Αιρετικά στον ΑΚΟΥ 99,6Χορηγός Επικοινωνίας: InVeria.gr

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

Easy Education

Tsiflidis SecurityΕγγραφή στο newsletter