Στ. Μωυσίδης (Τ.Κ. Ραχιάς): Γιατί δηλώνω παρών στο προσκλητήριο του Αντώνη Μαρκούλη


Δήλωση του υποψήφιου συμβούλου της Τ.Κ. Ραχιάς Στέλιου Μωυσίδη: Έχοντας μακρά ιστορία στην ενασχόληση με τα κοινά, ζώντας δεκαετίες στη Γερμανία, παράλληλα με την εργασία μου, ασχολήθηκα έντονα με τα τοπικά πράγματα και με την βελτίωση των όρων ζωής των συμπατριωτών μου. Στη δράση μου συγκαταλέγεται η εκλογή μου ως δημοτικού συμβούλου στα εκεί δημοτικά πράγματα και η προώθηση αθλητικών, πολιτικών και κοινωνικών στόχων.

Την εμπειρία μου, μαζί με την παθιασμένη διάθεσή μου, θέλω να μεταφέρω και να αναπτύξω  στις δομές του Δήμου και ιδιαίτερα στην Κοινότητα της Ραχιάς. Ειδικότερα, ο κύριος στόχος μου είναι η ανάπτυξη και προώθηση του τοπικού ορεινού τουρισμού, με την αξιοποίηση εγκαταλειμμένων εγκαταστάσεων, που θα λειτουργήσει ως πόλος έλξης για τουρίστες, οι οποίοι αγαπούν τη φύση, το βουνό, την πεζοπορία. Πράγματα που μπορεί να προσφέρει πλουσιοπάροχα ο μικρός μας τόπος.

Το ενδιαφέρον μου απλώνεται και σε ζητήματα της καθημερινότητας. Επισημαίνεται η απουσία σωστής οδικής σηματοδότησης στην Κοινότητα, η έλλειψη ουσιαστικής αξιοποίησης των γηπέδων της Ραχιάς, ένα σημαντικό «όπλο» για την τοπική ανάπτυξη και την αποκόμιση εσόδων, ενώ στοχεύω στην ίδρυση γραφείου για την πρόσβαση όλων των δημοτών, μέσω του οποίου θα εξετάζονται και θα επιλύονται τοπικά προβλήματα.

Αυτό είναι, με λίγα λόγια, το όραμα μου  για τον τόπο μου και θα παλέψω με πάθος για την υλοποίησή του, μέσα από τις τάξεις του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αντώνη Μαρκούλη. 

Πιστεύω ότι με τη συμμετοχή μου  στο ψηφοδέλτιο της νίκης στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, με την παράταξη του Αντώνη Μαρκούλη, «Προτεραιότητα στον Πολίτη» θα διεκδικήσω την εκλογή μου στην Κοινότητα της Ραχιάς για να δώσουμε μαζί καλύτερες προοπτικές για τον τόπο όπου ζω, δρω και αγαπώ.

Στέλιος Μωυσίδης
Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Ραχιάς

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο