Άλλα λέω, άλλα κάνω κι άλλα εννοώ… ή Ο βασιλιάς είναι γυμνός!!! (άποψη)


ΑΠΟΨΗ, του Πάρη Παπακανάκη*: Διαβάζω και συνυπογράφω ως προς το περιεχόμενο την πρόσφατη δήλωση του δι’ έτι ολίγον Δημάρχου Βέροιας:

«Συμμερίζομαι τις ανησυχίες του εμπορικού κόσμου της πόλης αλλά και τους προβληματισμούς των νέων που δε ζητούν κάτι περισσότερο από το αυτονόητο, δηλαδή ευκαιρίες εργασίας στον τόπο τους για ένα αξιοπρεπές μέλλον. Είναι χρέος της τοπικής αυτοδιοίκησης να δημιουργεί, στο βαθμό που της επιτρέπουν οι δυνατότητες και οι αρμοδιότητές της, πραγματικές συνθήκες ανάπτυξης και προοπτική. Η πεποίθησή αυτή αποτέλεσε και αποτελεί οδηγό για εμένα και την παράταξη μου…».

Η βασική μας διαφορά όμως είναι ότι προσωπικά πιστεύω πως αυτά που λέει κάποιος (ειδικά όταν αυτός είναι ο τοπικός άρχοντας του Δήμου) οφείλει να τα εννοεί και να τα μετουσιώνει σε πράξη. 


Θα υπενθυμίσω λοιπόν σε όλους ότι μόλις πριν λίγες ημέρες, συγκεκριμένα την Τσικνοπέμπτη,  τα καταστήματα της οδού Έλλης, ο Σύλλογος καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Βέροιας, το Επιμελητήριο Ημαθίας, με τη χορηγία επικοινωνίας του «Άκου 99.6» έκαναν μια σοβαρή προσπάθεια «ανάπτυξης και προοπτικής», την οποία όχι μόνο αρνήθηκε να υποστηρίξει η Δημοτική Αρχή και οι Δημοτικοί φορείς Πολιτισμού (επισημαίνω ότι οφείλουν μεγάλο μέρος των οικονομικών εσόδων τους στους προαναφερόμενους επαγγελματίες), αλλά είχαν μάλιστα αναρτήσει σε περίοπτα σημεία της πόλης γιγαντιαίων διαστάσεων διαφημιστικά, τα οποία προέτρεπαν επισκέπτες της Βέροιας και Βεροιείς να κατευθυνθούν την ίδια ημέρα…στην Νάουσα!!! 
    
Για να μην μακρηγορώ, δυο πράγματα μου ήρθαν αμέσως στον νου: οι γνωστοί στίχοι «άλλα λέω, άλλα κάνω κι άλλα εννοώ…» και η διδακτική ιστοριούλα «Ο βασιλιάς είναι γυμνός!!!». 

Εμείς όμως, οι «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ», ήμασταν εκεί, εκφράζοντας τη συμπαράστασή μας στην προσπάθειά τους και συμμεριζόμενοι τις αγωνίες τους με έργο κι όχι με λόγια…

* Ο Πάρης Παπακανάκης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας με τον συνδυασμό "ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ".

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο